'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Дуже-дуже за Вас раді, вітаємо!  (Прочитано 1598 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга і Л. П.

• Гість
Дуже-дуже за Вас раді, вітаємо!
« : 21 Серпня 2008, 09:55:20 »

Дуже-дуже за Вас раді, вітаємо!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую! При зустрічі поділюсь досвідом, як краще діяти і Вам для отримання аналогічного результату. Але крок перший можете зробити самостійно - подавайте позовну заяву до суду. А вже на попередньому судовому засіданні, місяців через 1,5 і на підставі укладених договорів затверджуєте Мирову угоду (не відмовляючись від позову). Крім того, подарую Вам Статут КП "Індустріальне". На жаль, у вигляді надрукованого цифрового фото, тобто для сканування не придатний. Але у мене десь в нарисах є проект подібного Статуту (без преамбули). То можна скомпонувати і електронний текстовий документ.
Записаний

Ольга і Л. П.

• Гість

Дякуємо, Вікторе Івановичу, цей статут нам дійсно потрібний, ми саме збиралися його здобувати! Оскільки до засідання 1 жовтня (на яке ми збираємося завітати) ще далеко, то може у Вас найближчим часом буде якесь інше засідання в нашому районі — я туди підійду і Ви мені передасте статут? Це не аврально-терміново, але і місяць чекати не хочеться.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Найближча дата - 04 вересня ц.р. о 10:00 за адресою вул. Жилянська, 142, суддя Шум Л.М., справа ЖБК "Алмаз-6" проти Пущаловської І.В. Напередодні нагадайте мені, будь-ласка, щоб я не забув взяти для Вас потрібні документи.
Записаний

Ольга і Л. П.

• Гість
Спасибі, обов\\\'язково нагадаю.
« Reply #4 : 21 Серпня 2008, 17:48:30 »

Спасибі, обов\\\'язково нагадаю.

Ольга
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відновлений сьогодні з фотокопії текст Статуту КП "Індустріальне" викладений тут: http://io.ua/s32609
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email