'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Дізнався, точніше отримав  (Прочитано 1453 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Дізнався, точніше отримав підтвердження моїх сумнівів щодо законності вимагання договору про утримання будинку, щойно в відділі приватизації житлового фонду Голосіївського району. На дошці інформації цього відділу є перелік документів, які потрібні для приватизації. Там зазначено і цей договір. Коли я спитав у працівника відділу, яким актом це вимагається, вона заявила, що це турбота про нас. А ТОВ "ЖЕК-108"(приватний) не надає довідку форми 4 і вимагає підписати незаконний договір від всіх ( і люди підписують!), який вони мені не надають для підписання, хоча я цього вимагав письмово! Чи не єце підстава для звернення до управління по боротьбі з коррупцією? Цей ТОВ вимагає через суд платити за невідомі послуги без доказів щодо такого права та жодних доказів взагалі, щодо тарифів тощо. Cуд було на 3 місяця перенесено, бо я заявив, що ТОВ не надав жодних доказів. Ми сплачуємо за старими законними тарифами. Цей ТОВ називає себе уповноваженою особою - управителем, але Господарчий Кодекс вимагає, щоби таким управителем було комунальне підприємство, тобто є підстави для деяких висновків! Що Ви думаєте й порадите?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо договір, який Вам пропонують, по формі та по змісту відповідає Типовому, затвердженому постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560, тоді слід його підписувати. Зверніть при цьому увагу на обов\\\'язкові додатки, передбачені в п.п. 2 та 3. Воювати з вітряками, у тому числі з органами приватизації, не варто. Для досягнення мети можна підписати будь-який нікчемний договір з застереженням дрібним почерком перед підписом про те, що укладений цей договір під тиском. У подальшому можна звернутися з позовом до суду про визнання такого договору нікчемним, або неукладеним. І вовки будуть ситі, і вівці цілі.

Щодо корупції - у даному випадку її наявність буде важко довести. Краще продовжувати боротьбу з ТОВ "ЖЕК-108" у судовому порядку. Проте з огляду на корумпованість і безграмотність суддів варто застосувати методи теорії надійності - побудувати надійну юридичну конструкцію із ненадійних елементів. Один з найпростіших прийомів - ініціювати декілька судових процесів і вести їх паралельно. Близько 50% судових рішень в нашій країні є незаконними, але решта цілком справедливі і законні. З цього й слід виходити. Перемагають знання, досвід, наполегливість, везіння, гроші - як у кожному змаганні. А судочинство офіційно базується саме на принципах змагальності.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email