ЗНОВУ - Борцю за справедливість
У чому полягає критика? Якщо Ви вважаєте, що Ваша думка має вищий пріорітет над Законами України, то таку думку слід визнати не критикою, а невіглаством.
У будь-якій сфері людської діяльності будь-яка думка має право на існування, якщо вона професійно і законодавчо обгрунтована. Не можна порушувати закони природи (згадайте суперечки про "вічний двигун"). Не можна порушувати закони країни, в якій живеш.
Я не займаюсь філософією. Моя діяльність пов\\\'язана з правозахистом, у тому числі і у сфері житлово-комунальних послуг. Я визнаю верховенство права і дотримуюсь його. Вважаю недостойним для освіченої людини вести полеміку з агресивно- неосвіченою, яка не визнає елементарних норм права.
Розумієте, це вже патологія, патологічна ненависть до освічених, у тому числі і в галузі права, людей. На жаль, такі патології трапляються, від них решта людей страждає, особливо, якщо недостойні добираються до керівного крісла.
Приклади - Черновецький, Голубченко, Стельмашенко, Кільчицька, Сидоров, Стельмашенко та інші відомі Вам пацієнти правової клініки.
Не уподібнюйтесь до них!