'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вот Тебе и классический ответ на критику.  (Прочитано 12440 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Борец за справедливо

• Гість

Вот Тебе и классический ответ на критику.
- А ТЫ КТО ТАКОЙ?
То есть критиковать может только тот кто сам выиграл двадцать судов, а всем другим нет. Вот уже начинается деление на хороших и плохих.
Или другой (отличающийся от вашего) взгляд на вещи не приветствуется. Ну да конечно это же такой урон рекламной компании.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ЗНОВУ - Борцю за справедливість
« Reply #1 : 01 Березня 2007, 22:24:26 »

ЗНОВУ - Борцю за справедливість

У чому полягає критика? Якщо Ви вважаєте, що Ваша думка має вищий пріорітет над Законами України, то таку думку слід визнати не критикою, а невіглаством.

У будь-якій сфері людської діяльності будь-яка думка має право на існування, якщо вона професійно і законодавчо обгрунтована. Не можна порушувати закони природи (згадайте суперечки про "вічний двигун"). Не можна порушувати закони країни, в якій живеш.

Я не займаюсь філософією. Моя діяльність пов\\\'язана з правозахистом, у тому числі і у сфері житлово-комунальних послуг. Я визнаю верховенство права і дотримуюсь його. Вважаю недостойним для освіченої людини вести полеміку з агресивно- неосвіченою, яка не визнає елементарних норм права.

Розумієте, це вже патологія, патологічна ненависть до освічених, у тому числі і в галузі права, людей. На жаль, такі патології трапляються, від них решта людей страждає, особливо, якщо недостойні добираються до керівного крісла.

Приклади - Черновецький, Голубченко, Стельмашенко, Кільчицька, Сидоров, Стельмашенко та інші відомі Вам пацієнти правової клініки.

Не уподібнюйтесь до них!
Записаний

Cyanide

• Гість
>Вот Тебе и классический ответ на критику.
« Reply #2 : 02 Березня 2007, 09:53:25 »

>Вот Тебе и классический ответ на критику.
Критики не было. Было высказано слабооснованое подозрение в нечестности. Это - разные вещи.

>То есть критиковать может только тот кто сам выиграл двадцать судов, а всем другим нет.
Сначала критик должен показать свою осведомленность в предмете, как минимум. Это правило действует очень много где.

>Или другой (отличающийся от вашего) взгляд на вещи не приветствуется.
Приветсвуется, если он основан не на домыслах.
Записаний

Без имени

• Гість

"Приветсвуется, если он основан не на домыслах."
Согласен у viki половина его высказываний давит на чувства, а не подкреплено фактами.
Много высказываний, которые на поверку оказываются просто брехней.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Шановний аноніму!
« Reply #4 : 02 Березня 2007, 23:29:21 »

Шановний аноніму!
Дуже пошу Вас, не займайтеся пусто-поржнім базіканням. При бажанні на цьому сайті Ви знайдете безліч фактів, які підтверджують мої, а не Ваші висловлювання. Найкращими доказами є опубліковані тут судові рішення. Прот цих фактів Ви нічого заперечити не можете, бо закон зобов\\\'язує рішення судів виконувати, якщо вони набрали чинності, а не коментувати.

ПОПЕРЕДЖУЮ Вас, що цей сайт є моєю інтелектуальною власністю, він призначений лише для серйозних і достатньо освічених людей. Ваша поведінка свідчить про протилежне. Якщо Ви не припините свою провокаційну діяльність, то я вимушений буду Вас вирахувати і подати в суд з позовом про захист честі та гідності, відшкодування моральної шкоди. Знайти Вас - аноніма - це справа техніки. Якщо Ви чесна людина - відкрийтеся. Мої особисті дані Вам добре відомі.
Записаний

тромб

• Гість

Вы только посмотрите Уже начались угрозы про то что кто то кого то вычислит. А не в СБУ вы случайно работаете? Уж очень на их методы похоже.
>Знайти Вас - аноніма - це справа техніки.
точно СБУушне привычки.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email