'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: КП УЖГ відмовляється виконувати рішення суду про усун  (Прочитано 1355 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bav

• Гість

КП УЖГ відмовляється виконувати рішення суду про усунення недоліків теплопостачання і забезпечення діючих нормативів, навіть за виконавчим провадженням!!!

До ВДВС направили листа, що мій будинок перебував на балансі КП УЖГ до 1.04.08 і був переданий КП "Дирекція ..." на підставі рішення райради. КП "Дирекція ..." не є правонаступником КП УЖГ.

Я подав за Вашим зразком заяву про заміну боржника на КП "Дирекція ..." але останнє формулювання, що дирекція не є правонаступником мене бентежить і я думаю, що суддя Усатова таки не задоволить мою заяву.

Що мені зробити, щоб цього не відбулося (як попередити неправомірне рішення) і що робити у такому випадку?

Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Неправомірне рішення попередити неможливо, його можна лише оскаржити. Це рішення має бути у формі ухвали. Відсутність правонаступництва, визначеного статутними документами, не є перепоною для заміни боржника. Вона лише свідчить про дурість районної влади, яка провела реорганізацію без правонаступництва. Однак, Дирекція прийняла на свій баланс Ваш будинок, то має відповідати за його стан. На жаль, судді багато чого не задовольняють, бо вони вважають, що так їм спокійніше. Крім того, випадок не смертельний. Подавайте окремий позов на КП "Дирекція". А КП УЖГ притягніть у якості другого відповідача. Заявіть вимогу у відшкодуванні моральної шкоди солідарно на суму, приміром, у 20 тисяч гривень. Держмитом не обкладається на підставі ст. 22 ЗУ "Про захист прав споживачів". Позови можна подавати щомісяця, щоквартально, щороку. Бажано, від різних позивачів. Мало не покажеться.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email