'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний вікторе Івановичу! Що Ви скажете про таке. На  (Прочитано 1714 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний вікторе Івановичу! Що Ви скажете про таке. На мою тещю був оформлений телефон і вона користувалася пільгою як інвалід 1групи і не платила за лічильником. Вона виписалася, але не виїхала. Потом знову зареєструвалая. Укртелеком дізнавшись,що вона знята з реєстрації, нарахував їй борг та почав виставляти рахунки з почасовою оплатою! Тепер подав в суд на тещу! Тобто позбавив її законної пільги! Як Вам таке?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На жаль, Укртелеком вважає, що договір на користування послугами зв\\\'язку втрачає чинність, якщо абонент знімається з реєстрації місця проживання, або втрачає право власності на помешкання. Згідно з п. 3.2.6 Договору про надання телекомунікаційних послуг споживач зобов\\\'язаний у місячний термін повідомляти Підприємство зв\\\'язку про свій виїзд із квартири. Якщо Ваша родичка не виїжджала з квартири, то виникає питання, де вона була зареєстрована (а це обов\\\'язок - зареєструвати своє місце проживання чи тимчасового перебування). Тому Укртелеком мав право так діяти, як Ви повідомили.
Записаний

Влад

• Гість

ВЖЕ відбувся суд. Суддя виніс ухвалу, якою зобовязав позивача надати докази і підстави перерахунку за минулий термін. Я також повідомив, що відповідач помер.Суддя сказала, що на її погляд борг має бути скасований і доручила позивачу вивчити це питання. Також я послався на Закон про вільне пересування,в ст.2 зазначено, що пільги не можуть бути обмежені реєстрацією.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Добре, що суд віднісся до Вас з розумінням. А міг би замінити неналежного відповідача належним. Таке відбувається повсякчас. Мені, наприклад, довелося вирішувати у суді питання про стягнення заборгованості комунальним підприємством з давно померлої особи. Суд замінив відповідача іншими родичами, які мешкали у квартирі, але комунальному підприємству це не допомогло, бо за зустрічним позовом воно все програло, та ще й повернуло зайво нараховані кошти та відшкодувало моральну шкоду. У вашому випадку все буде залежати від внутрішнього переконання судді.
Записаний

Влад

• Гість

ВЖЕ відбувся суд. Суддя виніс ухвалу, якою зобовязав позивача надати докази і підстави перерахунку за минулий термін. Я також повідомив, що відповідач помер.Суддя сказала, що на її погляд борг має бути скасований і доручила позивачу вивчити це питання. Також я послався на Закон про вільне пересування,в ст.2 зазначено, що пільги не можуть бути обмежені реєстрацією.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email