'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, дякую за поради. Я ознайомився з ЦПК...  (Прочитано 1279 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Павел

• Гість

Вікторе Івановичу, дякую за поради. Я ознайомився з ЦПК.Якщо 5 листопада я отримаю РІШЕННЯ яке мене не задовольняє я маю право скаржитись на нього до апеляційного суду. Строки - з моменту прийняття рішення 10 днів на подачу заяви про оскарження, та з моменту подачі такої заяви 20 днів на подачу апеляційної скарги.Тобто, 05.11.2008(середа) я отримаю РІШЕННЯ, за червер-п\\\'ятицю я повинен підготувати юридично корректні документи(щоб суд їх прийняв їх до розгляду) та передати документи до суду. Чи не могли б Ви порекомендувати(або допомогти самі) фахового , обізнанного з Житлових спорів юриста-адвоката щоб підготувати документи до суду. З мого невеликого судового досвіду, в ціх документах має значення кожна кома та слово. Краще заплатити юристу за реальну роботу по захисту прав, ніж ЖЕКу портошителю" ні за що.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Можу запевнити, що апеляційна інстанція скоріш за все не знайде в діях Шевченківського райсуду порушень норм матеріального чи процесуального права. Тим не менше, апеляційну скаргу варто подавати, щоб мати час для подання Ваших позовних заяв, про що я повідомляв Вам раніше. Не слід думати, що гарно складена апеляційна скарга створить незабутнє враження на колегію суддів. Через них проходять сотні таких справ, і діють вони за стандартною схемою - апеляційну скаргу відхилити. В таких справах слід вигравати у першій інстанції. Тому Ваш кінцевий результат років через 2-3 може бути позитивним, якщо розпочати війну з ЖЕКом шляхом пред\\\'явлення декількох позовів, про що я також повідомляв. Ці позови дійсно повинні бути складені кваліфіковано, забезпечені доказами, а судовий процес повинен вестись активно і цілеспрямовано. Найкращий для Вас варіант - освоїти премудрості ведення справ у цивільному процесі, тобто самому поступово стати кваліфікованим юристом. Оскільки спірні суми порівняно невеликі, то наймати юриста для ведення подібних справ нерентабельно. Та й важко в наші часи знайти дійсно кваліфікованого юриста у цій сфері. Навіть відома Тетяна Монтян не повністю розбирається у всіх нюансах. Єдиним виправданням може бути бажання провчити комунальників, щоб вони діяли виключно в рамках законодавства. При особистій зустрічі можу дати ще з десяток різних порад. У мене по розкладу 05.11.2008 р. з 9 год. 30 хв. у Шевченківському райсуді буде слухатися справа під головуванням судді Мороза І.М. Якщо Ви отримаєте рішення суду і будете мати на руках копію матеріалів справи, то після ознайомлення поговоримо, як краще Вам діяти.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email