'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Відповідно до Вашої порад  (Прочитано 1690 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Відповідно до Вашої поради, я у минулому році звернулася до Головного управління юстиції у м.Києві щодо чинності розпоряджень "Черновецького" які стосуються житлово-комунальних послуг. На мій лист я отримала відповідь про чинність тарифів 2000-2004 років №1245,748,1678,402. Наразі ТОВ "Новобудова", яка обслуговує будинок, подала позов до Дарницького районного суду. Я отримала судову повістку про виклик на засідання 24.11.08. До речі, 17.10.08 я поставила та ввела у експлуатацію тепловий лічильник та звернулась до ТОВ "Новобудова" щодо укладення договору на опалення та ЖК послуги. На це 24.10.08 отримала примірник угоди на ЖК послуги та додаткову угоду на опалення, які дещо відрізняються від типових. Прошу Вас, шановний Вікторе Івановичу, порадити як поводитись з приводу судової повістки, а також щодо укладення договору. Наперед дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Укладати слід лише Типові договори, затверджені постановами КМУ №№ 560 та 630. Тому у відповідь на оферту ТОВ "Новобудова" надішліть свої варіанти Типових договорів. Це буде Ваша зустрічна оферта. А далі вони або підпишуть, або відмовляться. Потім слід звертатися до суду для вирішення переддоговірних спорів. Щодо судової повістки - на засідання слід з\\\'явитися з підготовленим текстом заперечень проти позову. Крім того, радив би Вам подати зустрічний позов. Думаю, підстав у Вас більш, ніж досить. Радий, що Ви намагаєтесь законними способами боротися з порушеннями Ваших прав та інтересів. Бажаю успіху!
Записаний

Aliv

• Гість

Ольга, у меня предварительное слушание с Новобудовой 11.11 :) Только я в Голосеевском районе. Я остановил оплату услуг, потому что Новобудова ничего реально в доме не делает. Они подали на меня в суд и я готовлю встречный иск.
Записаний

Aliv

• Гість

Ольга, к Вам просьба - могли бы вы выслать копию Вашего заявления в минюст + ответ на почту allliv@gmail.com. Одно из требований в моем встречном иске будет пересчитать оплаченные мною ранее услуги по тарифам 2004 года и вернуть деньги. Спасибо!
Записаний

Влад

• Гість

Добрий день Ольга! Я теж був би Вам дуже вдячний за копії Вашого листа та відповіді управління юстиції на почту bigfam@bigmir.net. Спасибі!
Записаний

Павел

• Гість
Ольга, добрый день!
« Reply #5 : 05 Листопада 2008, 12:34:05 »

Ольга, добрый день!

Присоединяюсь к просьбе Aliv. могли бы вы выслать и мне копию Вашего заявления в минюст + ответ на почту sever202@gmail.com. Я готовлю апеляційне оскарження і позов против ЖЕКа.Одно из требований в моем встречном иске будет пересчитать оплаченные мною ранее услуги по тарифам 2004 года и вернуть деньги. Спасибо!

sever202@gmail.com
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Пропоную опублікувати відскановану копію відповіді ГУЮ у м. Києві на цьому Форумі, оскільки питання турбує багатьох споживачів комунальних послуг.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email