'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: МОЄ ХОББІ У СУДОЧИНСТВІ - МИРОВІ УГОДИ.  (Прочитано 1319 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
МОЄ ХОББІ У СУДОЧИНСТВІ - МИРОВІ УГОДИ.
« : 11 Листопада 2008, 17:58:31 »

МОЄ ХОББІ У СУДОЧИНСТВІ - МИРОВІ УГОДИ.

Сьогодні ми підписали 3 Мирові угоди. Суперечки між ЖБК "АЛМАЗ-6" та колишнім головбухом цього кооперативу закінчилися мирно після дворічної судової тяганини. Розпочалися вони позовом головбуха, яка вимагала від ЖБК виплатити зарплату їй за 3 місяці перед звільненням, чималеньку суму за "вимушений" прогул протягом більше 2-х років, ще деяку суму за невикористані відпустки, компенсацію за затримку, з урахуванням індексації, інфляції, моральної шкоди тощо. Я захищав інтереси ЖБК. Поступово мені вдалося позивачку та її представника умовити зменшити позовні вимоги, а потім взагалі відмовитися взамін на відмову від кримінального переслідування за підробку підписів голови ЖБК в платіжних документах, а також на відмову від визнання недійсним свідоцтва про право власності на кооперативну квартиру та від вимоги повернути в кооператив документи бухгалтерського обліку. Усі зазначені обставини виявилися потім, коли розглядався перший позов. Після цього були подані 2 позови від кооперативу до колишнього бухгалтера, та заява про скоєний нею злочин до міліції. Таким чином і вдалося умовити закінчити всі суперечки миром.

А раніше я повідомляв про три Мирові угоди, укладені між мною, моїми родичами та Комунальним підприємством "Індустріальне" у справі за позовом до останнього про примусове укладення Типових договорів про надання комунальних послуг (ЦО, ХВП, ГВП, водовідведення) та послуг з утримання будинків і прибудинкових територій - загалом 6 договорів, відповідно до постанов КМУ №№ 630 та 560, по 2 на кожну сім\\\'ю. Поступкою з мого боку стала відмова від стягнення моральної шкоди на суму 15 тисяч гривень.

Тепер усі учасники спірних відносин подружилися, і один одному допомагають у вирішенні інших питань.

Отак би і нашій Верховній Раді!

Хочу подякувати суддям Святошинського районного суду м. Києва Шум Ларисі Михайлівні та Морозову Миколі Олександровичу, судді Солом\\\'янського районного суду Макусі Андрію Анатолійовичу, які без зайвих зволікань погодилися визнати зазначені Мирові угоди укладеними та закрили провадження у відповідних справах.

Тепер буде більше вільного часу на інші хоббі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email