'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! Наразі мені потрібно підписувати д  (Прочитано 1364 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга

• Гість

Вікторе Івановичу! Наразі мені потрібно підписувати додаткову угоду щодо окремого обліку спожитого тепла (я встановила теплолічильник). Одним із пунктів цієї угоди передбачена оплата місць загального користування. Мені здається, що у Вас був приклад розрахунку в EXCEL згідно з Методикою, чи я помиляюсь? Якщо Ваша ласка, підкажить де пошукати розрахунок.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Порядок розрахунку затверджений наказом Мінбуду, коли не помиляюся. Якщо не знайдете на сайті ВРУ, то трохи пізніше Вам допоможу, на даний час перебуваю у цейтноті. Проте, насправді, ніхто цього наказу не дотримується, бо розрахунок повинен зробити виконавець послуг, а затвердити - орган мцсцевого самоврядування. Однак ці суб\\\'єкти неспроможні на такі дії. Розрахунок, на який Ви посилаєтесь, був зроблений мною, коли я вимагав дотримання Порядку формування трарифів на утримання будинків згідно з постановою КМУ № 560. Оплачувати витрати на опалення місць загального користування мені не довелося, тому що коридори будинку не були належним чином утеплені. Фактично, квартири мешканців їх обігрівали своїм теплом, а не навпаки. Це продовжується по даний час. Претензій щодо оплати по теплолічильнику згідно з укладеними договорами на разі не маю.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дійсно, Мінбудархітектури та ЖКГ своїм наказом від 31.10.2006 р. № 359 затвердило "Методику розрахунку кількості теплоти, спожитої на опалення місць загального користування багатоквартирних будинків, та визначення плати за їх опалення". Наказ зареєстрований Міністерством юстиції 27 листопада 2006 р. за № 1237/13111. Розміщений на сайті ВРУ за номером z1237-06. Методика складена так, що чорт ногу зламає, але не розбереться. Тому її ніхто й не застосовує.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email