'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Сьогодні обдурив мене Кредипромбанк - не видав чергову...  (Прочитано 1852 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Сьогодні обдурив мене Кредипромбанк - не видав чергову мізерну суму 324 грн. - відсотки по депозиту. Застосував 2 методи обдурювання. Перший - на екрані банкомату з\\\'явилося повідомлення, яке можна часто побачити на екранах моніторів домашніх ПК під управлінням Windows XP - якась програма звернулася до неіснуючої комірки пам\\\'яті. Звісно, банкомат заблокований. А у касі дівчина заявила, що не може видати мені належну суму, бо зв\\\'язок з центральним офісом не працює. Але коли за хвилину до того потрібно було дізнатися про розмір нарахованої на картку суми, то відмови не було. Після мене надійшла черга ще до одної клієнтки, їй також відмовили. Коли через півгодини я зайшов ще раз, клієнтка похмуро чекала відновлення зв\\\'язку, а я зрозумів, що причина лежить глибше, та потюпав додому. Можливо, вже пора судитися з банком. Так було пару років тому назад з лопнувшим "Інтерконтинентбанком". У кого є свіжа інформація - відгукнітеся, будь-ласка!
Записаний

Влад

• Гість

Як повернути кошти з банку Існує два способи повернення коштів з ненадійного банку: мирний та через суд:http://www.kontrakty.com.ua/ukr/gc/nomer/1998/40-98/40grosh.htm
Записаний

Влад

• Гість

Думаю, что в банке не захочуть с Вами сваритися і видадуть гроши, якщо Ви скажете, що вмієте писати позови, тим більше виграєте їх, та допоможете ще іншим клієнтам цього банку!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Про мої здібності в Кредипромбанку добре знають. Тому наступного дня відсотки сплатили. Хоч і не вибачилися. Начальника відділення не було на роботі. А дівчата-операціоністки не так виховані, як у банку Барклі на вулиці Оксфорд стріт у Лондоні, де я свого часу навчався.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email