'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Тетяно, Ви, якщо не помиляюсь, збиралися писати до Голо  (Прочитано 1606 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Тетяно, Ви, якщо не помиляюсь, збиралися писати до Головного управління юстиції у м. Києві про чинність розпоряджень Черновецького про тарифи? Поділіться, будь ласка, що Вам відповіли.
Записаний

Тетяна

• Гість

Та, здається, не збиралась. Поки що. Зараз треба організувати себе, дописати всі потрібні скарги, заяви, позови. І продовжувати рухати процес "споживач захищає свої права". А там побачимо, що ще знадобиться.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Повідомляю, що сьогодні я отримав довіреність від ОСББ "Престиж" на представництво його інтересів у Київському Апеляційному Адміністративному суді. Після чергової перерви розглядаються апеляції КМДА та Київенерго на відому постанову Окружного адмінсуду м. Києва у справі за позовом ОСББ до КМДА про скасування розпоряджень №№ 640-643 про підвищення тарифів на ЖКП. Я вперше був у цьому судовому засіданні, в якому по суті ще нічого не розглядалося, знову оголошена перерва до 10 грудня для ознайомлення представників позивача з матеріалами справи, у тому числі наданими документами КМДА. Питання про позицію ГУЮ у м. Києві стосовно реєстрації цих розпоряджень обговорювалося на минулому засіданні, де я не брав участі, але маю фонограму, записану на диктофон присутнім на с-з вільним слухачем Георгієм Ільніцьким. Фонограма свідчить про те, що апелянти отримали свіже роз\\\'яснення позиції ГУЮ, яка тепер на 180 градусів відрізняється від минулорічних листів на цю тему. Однак, роз\\\'яснення, і тоді, і тепер юридичного значення не мають. Що насправді долучено до справи - дізнаюся в п\\\'ятницю, коли познайомлюсь з матеріалами справи. Крім того, я відкликав свою апеляційну скаргу, викладену на головній сторінці, з метою підтримати ОСББ "Престиж", оскільки після цього обставини, встановлені постановою судді Притули Н.Г. {http://io.ua/s15831}, не будуть підлягати повторному доведенню. А у цій справі, до речі, також розглядалися вимоги про скасування тих самих розпоряджень. Про подальший перебіг подій буде далі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email