'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Это ответ на наш АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ. Про почтовый  (Прочитано 1581 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

• Гість

800 x 1067, 108 кБ
Это ответ на наш АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ. Про почтовый адрес согласен - упустил. Но остальные требования... Я так думаю что судья даже и не взглянул на позов.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Як ми домовилися по телефону, у даному випадку краще "усунути" недоліки шляхом подачі уточненого адмінпозову.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Текст Вашого адмінпозову я переніс у "Нариси" - http://io.ua/s56830 Свою думку зможу викласти трохи пізніше.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Зауваження. Рекомендую виключити з позову наступні вимоги:

"1.2. Визнати недійсним послідуючі рішення щодо продовження строку оренди або приватизації.

1.4. Зобов\\\'язати Голосіївську районну у місті Києві раду здійснити заходи щодо повернення підвального приміщення будинку № 80 по вулиці Набережно-Корчуватська у м. Києві до первоночального стану за призначенням, не погіршуючи попередніх показників санітарних, будівельних та інших норм."

Крім того, в українській мові немає такого слова "первоночальний". Далі, у фразі "Відповідач в порушення закону здав з 2003р. в орендне користування ..." слід зазначити, якого саме закону, вказати номер статті, навіть її процитувати.

Суддя може відмовити у прийнятті позовної заяви до розгляду, оскільки позивачів більше одного, що не передбачено (хоч і не заборонено) КАСУ. Такі випадки бували.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email