'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: КІНО з Черновецьким  (Прочитано 2643 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
КІНО з Черновецьким
« : 14 Грудня 2008, 17:39:43 »

290 x 218, 23 кБ
КІНО з Черновецьким

Мені недавно передали відеофайл з записом телетрансляції засідання колегії КМДА під головуванням Черновецького. На порядку денному - "розпікання" голів районних держадміністрацій. Практика не нова. Правда раніше Черновецький розпікав начальників ЖЕКів. Пам\\\'ятаєте його слова до однієї такої особи: "З завтрішнього дня я з вами не працюю, ви звільнені!" Але тепер суб\\\'єктами постійного залякування стали голови РДА та їх заступники, інколи - начальники районних управлінь. Чим цікавий відеофайл, що опинився у моєму розпорядженні? У прямому ефірі 19 вересня 2008 р. Черновецький розпікає заочно голову Святошинської райдержадміністрації. Ось витяг з фонограми:

Цитата (суржиком): "А что с вашим головой администрации? О погиб где-то, умер, что с ним такое вообще? Я не знаю, что с ним делать. Ну пусть он сдастся (?), или ПОВЕСИТСЯ (!), потому что он же не работает. Зачем он мучает людей, Господи, ну такого НЕГОДЯЯ (!) я вообще в своей жизни не видел ... Вот такого негодяя избрало население, и что с ним делать - не знаю." Кінець цитати.

Цією тирадою Черновецький відчитував заступника голови РДА, присутнього в залі. Члени колегії і решта підлабузників опустили очі долу, соромно їм було вислуховувати ці пасажі перед відеокамерою, але жоден не наважився заперечити знахабнілому меру. А питання аж ніяк не відносилося до прямих обов\\\'язків голів РДА - про несправні бювети. Якими має опікуватися Київводоканал, а наглядати за ними - ЖЕО.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Пропоную Юлії Тимошенко свої послуги спічрайтера на сьогоднішньому засіданні уряду, де повинен звітувати Черновецький. Він вже заявив, що робити у Кабміні йому нічого. То може прийде Голубченко. І тоді пропоную главі уряду такий спіч на адресу Голубченка та Черновецького:

"А что с вашим головой администрации? О погиб где-то, умер, что с ним такое вообще? Я не знаю, что с ним делать. Ну пусть он сдастся (?), или ПОВЕСИТСЯ (!), потому что он же не работает. Зачем он мучает людей, Господи, ну такого НЕГОДЯЯ (!) я вообще в своей жизни не видела ... Вот такого негодяя избрало население, и что с ним делать - не знаю."
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Сьогодні по ТБ показували ще одне кіно за участю Черновецького, секретаря ради - Олесика-Телесика та заступника голови фракції в КМР - Алли Шлапак. Кіно називалося "Брифінг". Черновецький з\\\'явився з набундюченою пикою, привітався до журналістів, двічі скорчив свої класичні гримаси, потім передав слово Олесику, а сам зник. Сказав, що вони все вам повідомлять. Олесик довго і нудно говорив про місцеве самоврядування, про київську міську владу, яка вдень і вночі турбується про киян, а "рубильник" газопостачання, на його думку, перекрила Юлія Тимошенко. І тільки з політичних міркувань. З цих же міркувань вона нібито грабує простих киян. На прямі запитання кореспондентів, чи існує заборгованість КМДА перед Київенерго у виді різниці між тарифами та собівартістю, і чи буде вона проплачена Олесик від прямої відповіді ухилився. Подібною демагогією, не дивлячись на молодість, він майстерно оволодів ще з дитсадка. Журналістам після цього і пікнути не дав. Сказав тільки, що слова міського голови та членів уряду йому коментувати некоректно (коректніше відбілювати мера та обливати брудом уряд). Далі передав слово Аллі Шлапак, яка намагалася створити враження серйозної дами, але в неї нічого не вийшло. Щось пролопотіла про бюджет Києва на 2009 рік, який не можна затвердити без бюджету держави. Про 25 млрд. грн. цьогорічного бюджету скромно промовчала. Далі було звернення до журналістів, аби вони захистили міську владу від ненажерливих вовків з уряду, які грабують киян, влаштували "холодомор", мріючи про "голодомор". А на конкретні питання, чи визнає влада заборгованість і чи були здійснені проплати з рахунку КМДА на рахунок Київенерго, мовляв дасть відповідь Голубченко, якого чомусь на брифінг не запросили. Зате Олесь пообіцяв, що Голубченко, як голова тільки-що створеного антикризового штабу, журналістам усі документи покаже. Але порадив їм ходити на сесії Київради, і їм будуть вручати такі самі документи, як і депутатам. Словом, на городі бузина, а в Києві дядько. На закуску Олесик запевнив, що він особисто на чолі 4-х мільйонів киян буде охороняти "рубильник". Чому недогрів киян досі продовжується - не сказав.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

290 x 218, 19 кБ
А ось власні слова Черновецького на брифінгу - http://news.bigmir.net/capital/81457/ Як кажуть, оцініть стиль!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email