'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Здравствуйте, Виктор Иванович. Я очень признателен Вам...  (Прочитано 2647 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

• Гість

Здравствуйте, Виктор Иванович. Я очень признателен Вам за коррекцию моих заявлений. Не удивительно, что у меня столько много ошибок, ведь это мой дебют по составлению документов на украинском языке. Раньше мне этого делать не приходилось. Однако жизнь вносит свои коррективы. Извините, что отнял у Вас много времени.

Сегодня набрался смелости переговорить с судьёй Колдиной А.О. Первый её вопрос поставил меня в тупик:" А почему вы считаете, что я должна открыть дело? (это не отражено в иске) Ваш юрист забросал меня статьями, которые я и сама знаю. " В общем, по её словам, всё остальное не верно, не по форме составлено, т.о. дело, как Вы и предполагали было отклонено.

Сейчас, я корректирую админ. иск, учитывая Ваши замечания от 11.12.08 и подам его заново. Хочу спросить Вас, есть ли смысл оставить пока только одно требование: "Скасувати рішення Голосіївської районной у місті Києві ради від 25.12.2003 р. № 21/07/п.1.24/ та ордеру за № 31-04 від 21.01.2004 про надання підвальне приміщення будинку по вул.. Набережно-Корчуватська б.80 в орендне користування благодійному фонду «Фортеця надії».", а при открытии дела добавить п.1.3:"Зобов\\\'язати Голосіївську районну у місті Києві раду здійснити заходи щодо повернення підвального приміщення будинку № 80 по вулиці Набережно-Корчуватська у м. Києві у спільну сумісну власність власників квартир цього будинку з передачею на обслуговування балансоутримувачеві будинку." ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я вважаю цю тактику слушною. Позов бажано подавати з найменшою кількістю вимог, а потім Ви маєте право збільшувати позовні вимоги, підстави або предмет позову.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email