'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрый вечер, Виктор Иванович, Людмила Павловна и Ольг  (Прочитано 1584 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

armlaw

• Гість

Добрый вечер, Виктор Иванович, Людмила Павловна и Ольга!

Меня зовут Владимир, это наброски плана моего исполнения выложены на сайте Тани Монтян, мне и ответ держать))

1) Я не комсомолец и никогда им небыл), а "долгие сборы" - это неделя от задумки, до первой наброски.

2) Последние 4-ре года я не принимал участие ни в одной политической акции! И сейчас не намерен этого делать!

3) Я не "романтик", прагматик - да. Вы себе даже не представляете до какой степени. Все мои предложения основаны на результатах 5-ти летней борьбы с ЖЭКом моего отца, который только разве еще не судился.

4) Я внимательно перечитал содержимое сайта gro-za.io.ua и хочу Вас заверить, что мы с Вами единомышленники! Я совершенно против бездумного развала ЖКХ и так же как и Вы, выступаю за контролированно-ускоренную эволюцию наших ЖЭКов в четко работающую, понятную, прозрачную структуру.

5) Я не призываю устраивать "массовые акции протеста", как вы говорите и даже не потому, что за них надо платить, хотя это достаточно спорный аргумент, а потому, что они просто не нужны. Не в Раду же избираюсь)))) Для работы с ЖЭКами митинги НЕ НУЖНЫ! Нужна кропотливая, ежедневная работа и доверие людей, а это не купишь ни за какие деньги!

6)Я считаю, что "-Я вважаю, що йти слід еволюційним шляхом, тиснути перед усім на владу, скасовувати її незаконні НПА окремими адмінпозовами. А підкріпляти можна додатковими позовами про усунення порушень прав конкретних споживачів. Що й робиться. Було б добре, якби до цього долучилися і "комсомольці".-" как Вы говорите, безусловно правильный, но не достаточно системный подход к данной проблематике. Для того, чтобы прекратить злоупотребления, нужно знать все составляющие формирования самого тарифа, выявить необоснованно завышенные и просто придуманные статьи затрат, и рассказать о каждой копейке украденных средств всем потребителям услуг в самой доступной для них форме, а уже после этого подавать не единичные иски на отдельные ЖЭКи, но массовые иски, подкрепленные конкретными цифрами и требованиями привести в соответствие.

И, наконец, последнее. Мы не враги с Вами, и даже не конкуренты, поэтому, предлагаю Вам объединить наши усилия и работать вместе.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановний колего, ніхто й не намагався з Вами ворогувати. Я, маючи певний досвід, висловив свою думку з приводу перспектив такого роду акцій. Сподіваюсь, що Ви мене згодом правильно зрозумієте. А заважати Вам не буду, бо наміри щодо кінцевої мети у Вас непогані.

Тепер по пунктах.

1) Про комсомольців - це просто алегорія, яка дозволена в публіцистиці, до юриспруденції відношення не має. Про довгі збори - це також не про Вас, а закид до Тетяни Монтян. У неї вже був кілька місяців тому назад (а може й років) подібний проект, щось вона пізно про нього згадала.

2) Я не проти, якщо Ви займетеся політикою. Принаймі, можна сподіватися, що з\\\'явиться молодий і чесний політик, чого нам так не вистачає. Адже те, що Ви пропонуєте, дуже схоже на політику, принаймі, нагадує акції громадської непокори. Які ні до чого доброго не приведуть.

3) Досвід Вашого батька - це не Ваш досвід. Та й про результати невідомо, якщо він не судився з ЖЕКом. То що, домовлявся? Теж непогано. А як тоді використати такий досвід у судочинстві, без чого не обійтися? Чи може Ви думаєте, що наймете юристів, і вони все вирішать?

4) Ну що ж, добре, значить порозумілися.

5) Гарно пишете. А що ж Ви тоді плануєте робити?

6) Невже Ви думаєте, що ніхто крім Вас не вивчив усі складові частини тарифів на ЖКП? Принаймі на цьому сайті можна знайти докази протилежного змісту. Візьміть, наприклад, мою справу проти Черновецького у Шевченківському райсуді (викладена в "Нарисах", обговорювалася у "Форумі"). Що стосується системного підходу, то це всього лише красива фраза. А хто буде втілювати в життя системний підхід, і яким способом?

І наостанок. Я зрозумів Вашу позицію, зрозумійте і мою. Кожен з нас має Конституційне право висловлювати свою думку та розповсюджувати інформацію. Ще краще, якби вона була підкріплена конкретними справами. Ніхто й не збирався з Вами ворогувати. А щодо критичних зауважень на Ваш виступ в ЖЖ Тетяни Монтян - мій вік, мій професійний, життєвий, науково-педагогічний та юридичний досвід, мої наукові ступені та звання, виграні справи у судах різних рівнів дозволяють прогнозувати, що Ваша ейфорія скоро закінчиться.

Працювати разом? У якому напрямі? Якщо бажаєте, можу запропонувати Вам взятися за декілька судових справ, на які у мене не вистачає часу. Тільки з умовою - не програти!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email