'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович, будь ласка роз\\\'ясність, а то я вже зап  (Прочитано 2552 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

robby

• Гість

Віктор Іванович, будь ласка роз\\\'ясність, а то я вже заплутався. Знайшов Постанову окружного адмін суда м.Києва №11/394 від 08.04.2008, де зазначається, що чинним є тариф затверджений Розпорядженням КМДА від 19.08.2000 №748 в розмірі 0,54 коп.

Наскільки це відповідає дійсності? У мене є сумніви оскілики, жодне розпорядження КМДА не знаходиться на реєстрації в Мінюсті, а отже логічно, не повинно застосовуватись. Так який тариф повинен застосовувати суд при вирішенні питання щодо визначення суми заборгованості?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Усі розпорядження КМДА до появи на Олімпі Черновецького Л.М., як "мера усіх киян", проходили правову експертизу і реєструвалися в КМУЮ. З приходом Черновецького життя КМДА у цьому плані покращилось, а наше з Вами - погіршилось. "Кто-то теряет, кто-то теряет, а кто-то находит (Едіта П\\\'єха, рос.)". До 21 липня 2008 р. законними були тарифи, які діяли до грудня 2006 р. З зазначеної дати втратили чинність і ці тарифи, бо Черновецький їх скасував своїм розпорядженням, яке зареєстроване в ГУЮ м. Києва. З тих пір законних тарифів на ЖКП у Києві взагалі не існує. Цей парадокс створив "Заслужений юрист України", він же "мер усіх киян", який любить "бабушок". Відносно заборгованості мешканців за ЖКП - усі претензії різних ЖЕО м. Києва з цього приводу є юридично нікчемними. Вирішення справи у позовному провадженні залежить від правосвідомості суддів, яка загалом досить низька у цьому питанні, а також від знань та умінь тих юристів, які представляють інтереси "боржника". Як правило, останні також слабо підготовлені. На цьому й побудована вся гра по вибиванню боргів з мешканців, яким насправді часто-густо слід навпаки - доплачувати, чого вони не усвідомлюють.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email