'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Глюк сервера  (Прочитано 3287 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

umbrella

• Гість
Глюк сервера
« : 04 Лютого 2009, 12:12:54 »

Глюк сервера
Записаний

Олександр

• Гість

Глюк либо сервера, либо сайта. В любом случае совет такой: после отправки сообщения - сразу закрывайте страницу сайта и лишь потом можете ее открыть заново и читать дальше. Или более кардинальное решение: _выключите автоматическое обновление страниц_ (правая кнопка мыши ВНЕ окна, где набирается текст - просто на странице)...

Вікторе Івановичу - докази незабарилися .
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Докази бачив і видалив. Але у мене нічого подібного не відбувається, бо кнопкою оновлення сторінки не користуюсь, навіщо вона Вам? Повтори власних повідомлень з\\\'являються на деякий час, коли я їх змінюю в режимі редагування. Іншим користувачам цей режим не доступний.
Записаний

Олександр

• Гість

Так і я не користуюсь цією кнопкою! Просто мабудь у тих, у кого повторів не буває - значить або взагалі немає режиму автоматичного оновлення (він виключений), або інтервал оновлення достаньо великий. Краще перевірити і вимкнути його самому ОДИН РАЗ - і все.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

http://glavred.info/archive/2009/02/04/191605-12.html - Хочу додати, що така поведінка не є особливістю даного сайту, як показало моє дослідження. Погляньте на моє власне повідомлення на іншому сайті.
Записаний

Олександр

• Гість

Можливо, дійсно, це залежить від сервера. Але зв\\\'язок з автоматичним оновленням однозначний.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Режим автоматичного оновлення якось мені не вдалося проімітувати, а от ручне оновлення дійсно дає відкритий Вами ефект, причому не лише на даному сайті. Виникає питання, чому це відбувається? Хтось колись недоопрацював. Можливо, сам Білл Гейтс.
Записаний

Олександр

• Гість

Що там імітувати - пишите тестове повідомлення, клацієте правою кнопкою миші _за вікном посилання_, потім -> "оновлювати кожні" -> "5 секунд" (наприклад). Думаю, що дублювання тоді будуть через кожні 5 секунд.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Пропоную не зловживати цим відкриттям, яке стосується не тільки даного сайту. Відповідальність, хоч і незначна, у подібних випадках дублювання повідомлень слід покласти на авторів, які зловживають можливостями браузера. У мене не залишається іншого виходу, як припиняти засмічування Форуму непотрібними дублями повідомлень. Шляхом заборони доступу з боку відповідних IP. Прошу зрозуміти і не ображатися, а також слідкувати за маніпуляціями кнопками браузера. ТЕМА ЗАКРИТА.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email