'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Хочу поділитися враженням...  (Прочитано 2749 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Хочу поділитися враженнями після визиту до суду! Я написав 3 лютого заяву, що вимагаю на підставі закону відтворити запис судового засідання, а вже 4 лютого вони склали акт, що записуючий комплекс поламався на судовому засіданні 28 січня!? При цьому журнал зберігся!? Цікаво? Я писав вже вам, що з 28 серпня 2008 року я тричі вимагав письмово від суду, щоби мені зробили в 3-й раз запис да дали прослухати на їх апаратурі цей запис від 28 серпня, але ніякої реакції не було, навіть відписки! Ситуація повторилася! Треба скаржитися та подавати на них до суду? Далі більше, суддя не вказав у рішенні багато фактів, що позивач спиралася на тарифи за скасованими розпорядженнями та багато що перекрутив, але без запису мало що можна доказати Мені наука! Треба було взяти хоч би магнитофон або диктофон, але не було часу зробити їм профилактику, нажаль! Але, ще дуже важливо, що позивач додала копію вами через суд скасованого рішення Київради, бо в справі є копія апеляційного суду про скасування його! Також такій документ - договір з комунальним підприємством, в якому ТОВ "ЖЕК-108" отримав в оперативне управління наш будинок та інші, а також 1000 м кв під контору безкоштовно! Як Вам це?
Записаний

Влад

• Гість

За разом забув сказати, що балансоутримувачем є рада, а статус КП "Дирекція" неясний, допустимо воно є управителем, а чи має воно право передавати свої права управителя комунальним майном приватній фірмі з обмеженою відповідальністю та ще безкоштовно передавати гарний будинок під офіс? В Господарському Кодексі я такого не знайшов! наскільки мені відомо такі речі не дозволяються! Що Ви скажете?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Все це погано. Зверніться зі скаргою до голови суду. Саме він зобов\\\'язаний забезпечувати нормальну роботу працівників апарату суду, у тому числі відповідальних за функціонування технічних засобів. Крім того, акт про те, що комплекс поламався, слід оскаржити також. Це ж не велосипед! А що в ньому поламалося? І чи не залишилися потрібні Вам файли на вбудованому жорсткому диску. До речі, навіть у випадку фізичного пошкодження жорсткого диска записані на ньому файли можна відновити. Крім того, відповідно до Інструкції ДСА, у суді повинні створюватися робочі та архівні копії. Чи створювалися вони? Перед початком судового засідання секретар повинен проводити тестування комплексу. Чи здійснювалося воно? Який комплекс використовувався "Тритон", "Оберіг", чи "Камертон"? Розберіться у цьому. Можна також поскаржитися в ДСА на порушення Інструкції, у Вищу раду юстиції, Міністру юстиції, у профільний комітет ВР. Можна подати окремий позов про визнання недійсним того договору з ТОВ. Заявити відвід судді. Ще багато чого ...

Відносно повноважень Дирекції - потрібно отримати (витребувати) рішення чи розпорядження про утворення такого КП. Потрібен Статут. Потрібен розпорядчий документ про передачу майна в управління та в оренду офісу. Далі можна оскаржувати незаконність дій.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email