'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу та добродії Форуму! Я вже п  (Прочитано 2740 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу та добродії Форуму! Я вже писав 13 лютого, що суддя Шевченко Голосіївського суду м Києва повернула мій адміністративний позов до КМДА на підставі непідсудності! Але щойно дізнався деякі деталі, засідання якби було 28 січня, але ні протоколу ні журналу засідання немає, а мене навіть не запрошували! Цікаво ще те, що в той же час як раз було засідання, в якому я доказував, що сплачую за чинними тарифами, а незаконні тарифи Черновецького скасовані і на нові розпорядження КМДА N 978 та інші мною подано адмінпозов! Я додав свою зареєстровану заяву, але суддя Новак не захотів взяти це до уваги! Тепер напрошується підозра, що ця ухвала була зістряпана заднім числом! Бо єдину бумагу з повідомленням про цю ухвалу я отримав 13 лютого, а на пошту вона поступила 12 лютого, а на листі зазначена дата відправки 02 лютого! Не може лист іти 10 днів!
Записаний

Влад

• Гість

Слід додати, що я здав цей адмінпозов 27 січня, при чому чергова помічниця судді сказала, що такі справи вирішуються дуже довго і, як правило, закінчуються якоюсь відмовою! А ухвала була вже 28 січня! Що це як не замовлення і впевненість у власній безнаказності!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Судді оформляють подібні ухвали заднім числом, аби виправдатися за порушення норм ст. 3 ст. 107 КАСУ - питання про відкриття провадження повинно вирішуватися не пізніше наступного дня після надходження позовної заяви. Сперечатися усно з цього приводу непродуктивно. На відмову у відкритті провадження можна подати апеляційну скаргу, однак чекати на апеляційний розгляд додведеться дуже довго. Так задумано. Влада себе захищає від громадян таким неприроднім способом. Відносно підсудності/непідсудності. Це залежить від статусу відповідача. У разі, коли відповідачем визначені Київрада або Київський міський голова, або голова КМДА, тоді місцевий районний суд не має права відмовити у відкритті провадження (п. 1 ч. 1 та ч. 3 ст. 18 КАСУ). А якщо відповідачем є КМДА, як орган державної влади, тоді справа підсудна Окружному адміністративному суду. Однак, у м. Києві виконавчий орган Київради утворений на базі КМДА, і водночас здійснює обидві функції. Це і дає свободу неправосудним суддям тлумачити свої дії на власний розсуд. Позитивним прикладом може служити Шевченківський райсуд м. Києва. Жодна позовна заява на КМДА не була повернена з приводу непідсудності. А от Солом\\\'янський райсуд м. Києва, як і Ваш Голосіївський діють по принципу "як хочу, так і ворочу". Доведеться Вам вирішувати цей спір у апеляційному порядку.
Записаний

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Я подав щойно заяву про оскарження ухвали на мій адмінпозов в канцелярію, в якій додав клопотання про подовження строку на оскарження, але чи достатньо цього буде для апеляційного суду щодо цивільного спору з ТОВ "ЖЕК-108"? 4 лютого я подав зауваження щодо запису та журналу, а суддя призначив розгляд аж на 24 лютого! Думаю ще подати заяву про роз\\\'яснення!Хотів би Вас запитати про оскарження роз\\\'яснення, чи подовжується цим саме термін на апеляційну скаргу? Ще можливо було би корисним долучитися до Вашего позову до КМДА як 3 особа без самостійних вимог? Що Ви думаєте з цього приводу?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Все це можна здійснити. А до Вашого наміру приєднатися у якості 3-ї особи ставлюся прихильно.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email