'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: МОЯ ПЕРЕПИСКА НА ТЕМУ ЖКГ З МЕШКАНЦЕМ м. ОДЕСИ  (Прочитано 12690 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

МОЯ ПЕРЕПИСКА НА ТЕМУ ЖКГ З МЕШКАНЦЕМ м. ОДЕСИ

Шановний Ігоре!
У свої молоді роки я прожив в Одесі 11 років. У цьому місті до цього часу мешкають родичі моєї дружини. Взагалі згадую події 50-річної давнини з деякою ностальгією. Якби не моя пристрасть до наукової діяльності, то можливо б і не переїхав до Києва. Все таки в столиці тоді для молодого вченого було більше перспектив. Але це так, для лірики.
Щодо Вашої проблеми. Вона по суті є загальнодержавною, бо скрізь панує безладдя, в першу чергу, за словами професора Преображенського - в головах.
Для початку порадив би Вам відвідати мій персональний сайт http://viki1234.io.com.ua
Там можете знайти відповіді на багато питань, у тому числі судові рішення. Зверніть увагу на постанову Шевченківського райсуду м. Києва про скасування рішення Київради про визначення виконавців послуг.
Вона на даний час є основним документом, на підставі якого суди вирішують питання про укладання Типових договорів відповідно до постанов КМУ №№ 560 та 630.
Одне з найсвіжіших рішень по конкретному договору опубліковане сьогодні (резолютивна частина), див. http://viki1234.io.com.ua/journal.php Повний текст буде там же на днях.
Є ще рішення Печерського райсуду на подібну тему, але не можу знайти вільних півдня, щоб отримати його. Крім того, очікуються ще 2 рішення Солом\\\'янського райсуду. Як тільки вони з\\\'являться - опублікую.
Стосовно Вашої справи. Якщо виходити з положень Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (ст.ст. 19, 29), то для споживача не має значення, визначені владою виконавці, чи ні. Балансоутримувач будинку зобов\\\'язаний укладати договори, навіть якщо він не визначений виконавцем. Тоді він або надає послуги власними силами, або знаходить собі виконавця.
Однак житлово-експлуатаційні організації "експлуатують" саме цього коника - невизначеність виконавців. У Києві цю надуману чиновниками проблему я закрив. Мабуть, Ви зможете скористатися моїм досвідом, правда, з урахуванням різниці в структурі органів місцевої влади та в повноваженнях.

----- Original Message -----
From: "Igor Sorokin"
To:
Sent: Wednesday, March 14, 2007 7:02 PM
Subject: борьба с ЖКХ в Одессе

Конституция Украины - декларация о намериниях продвинутых украинцев.

Доброе время суток,

Отстаивая свою свободу вынужден заниматься тем же (принуждение к заключению договора). На 13 марта было назначено предварительное судебное заседание. Представитель дезожэка (юристконсульт) на заседание не явился. Имел удовольствие общаться в течение двух часов с судьей, который опасаясь прессинга со стороны городских властей, пригласил в качестве третьей стороны представителя юридического управления горсовета. На сегодняшний день до сих пор не назначен исполнитель жилищно-коммунальных услуг. Поэтому он решил прибегнуть к помощи хитрых лис из юротдела, полагаю, постараются поморочить голову, т.к опыт общения с этой конторой уже есть. Следующее заседание назначено на 28 марта с.г.
Если Вас не обременит моя просьба, пришлите, пожалуйста, на мой e-mail: seagor@ua.fm решение суда выигранного Вами дела
по принуждению к заключению договора (Живем в одной стране неработающих законов и посему сталкиваемся с одинаковыми
проблемами)
Судя по телерепортажам в Киеве идет полным ходом война против коммунальных служб, а в Одессе это скорее напоминает болото
подернутое ряской. Очень плотно и со знанием дела и проблем Ж К Х занимается зам. гл. редактора газеты "Правое Дело"
Лариса Ильина. Если интересно, сайт газеты: www.nego.com.ua

Пожалуй пока все. Буду очень признателен за предоставленный материал,

с наилучшими пожеланиями,
Игорь (seagor@ua.fm seagor@ukr.net)
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email