'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вибачте,що втручаюсь, але це я піднімав питання перетв  (Прочитано 2755 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Вибачте,що втручаюсь, але це я піднімав питання перетворення ЖБК в ОК на цьому форумі 30.03.2008 року в 22:51. Воно до цього часу до кінця не вирішено. Три судові справи знаходяться на розгляді у київському апеляційному адміністративному суді. Готовий поділитися інформацією, якщо цікаво.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Поділіться, якщо не важко. І в Києві зокрема, і в Україні взагалі немало ЖБК, які ледь животіють. У столиці гостро постала проблема взаємовідносин з монополістами - Київенерго та Київводоканалом. Вони обидва намагаються здерти з ЖБК фантастичні суми, які по закону повинна доплачувати міська влада, як різницю між тарифами та собівартістю виробництва теплової енергії та питної води. А що стосується обслуговуючих кооперативів - свою негативну думку я вже висловив.
Записаний

Николай

• Гість

Олександре, добрий день. Будь ласка, поділіться інформацією. Можна на мило, якщо Ваша ласка: lnik"собака"i.ua Замість "собака" поставте @ Спасибі, жду.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Олександру - я знайшов Ваше повідомлення у Форумі від 30.03.2008 р. Здається, тоді ми з Вами дійшли до правильних висновків. Вони залишаються в силі й на даний час.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Олександру - те повідомлення від 30.03.2008 р. надійшло з іншої IP-адреси.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email