'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Дякую Віктора Андреевича  (Прочитано 2985 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Дякую Віктора Андреевича за "козу", за аналогією якої я, Литвиненко Володимир, подав заяву про приєднання до Вашої справи проти тарифів КМДА в Шевченківському суді 12 березня як третя особа без самостійних вимог! Коли буде відомо про ухвалу суду щодо цього? Тепер про цікаве! Суддя Новак сегодня розглядає 3 справи про виселення мешканців з помешкань, із них 2 - за позовом Голосіївської РДА, а одна - за позовом приватного ЖЕКа - ТОВ "Житловик - Плюс"! Хотів потрапити, але всі зали судових засідань закриті на ключ, а в кабінет мені немає доступу! Тепер про спір з ТОВ "ЖЕК-108". Я подав скаргу до Держенергонагляду та комунальної інспекції. Була вже одна комісія з енергонагляду, яка виявила, що в нашому будинку є будинковий лічильник, але розрахунків на підставі його показань не проводиться! Температура замірялася 2 рази комісією. В 1 раз бойлер давав на виході 53 град С, на вході в подвалі було близько 50 град, а на вході в першу квартиру на 21 поверсі було 48 град, а в квартирі над нами було 42,4, а в моій квартирі було 42,2, а на виході в подвалі була така ж сама температура! Покази були не точні, бо ТЕЦ-5 постійно змінює температуру, тобто на день вони знижують температуру носія, а заміри проводилися вранці! В інший день вранці ці покази були на 3-5 град менші! Я хочу зібрати додаткови докази для позову. Так мені була інформація, що наші конвектори "Комфорт" розраховані на 90 град та тиск носія 8-10 атм, а ми маємо близько 6 атм. Хочу добитися перерахування оплати за опалення згідно показів лічильника та з урахуванням дійсного теплопостачання в мою квартиру та чинних тарифів. Як краще все розрахувати? Також треба доказати, що утеплення загальних місць не проведена, тому ми маємо сплачувати тільки за власну площу. Мабуть треба вимагати доказ про це утеплення, хоча є доказ, що на першому поверсі на вході на сходи була навіть знята теплова завіса у вигляді декількох регістрів та конвекторів!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Відносно конвекторів - дані про них можна знайти в БНіП\\\'ах, а також в Інтернеті (через Гугл). Щодо відсутності утеплення - зробіть фотознімки (бажано кольорові) тих місць, де мають бути ущільнення, але немає. Фотозйомку слід підтвердити показами свідків. Після цього складіть акт-претензію і направте її виконавцю послуг. Бажано отримати акти Держенергонагляду. А далі - судова тяганина ...
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый, Влад, у меня нет пока никаких данных изШевч.суда суда по моему заявлению о присоединении возможно что и не будет до дня суд.заседания -31.03.09. в 12.00 на которое нам всемнеобходимо будет прийти в любом случае. Если узнаете номер справочного телефона Шевченк.суда то возможно и выясните что-либо о движении наших заявлений и сообщите на форуме.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email