На цю тему вже були посилання у даному Форумі. На жаль, не маю судових рішень у справах, які я вів чи веду. Мої позивачі виявилися непослідовними. В одному випадку сталася бійка між позивачем і особою, що привласнила підвал. Кримінальна справа закінчилася вироком для мого позивача, а тому провадження у цивільній справі було припинене. У іншій справі суди різних юрисдикцій (адміністративні та загальні) виносили протилежні по змісту ухвали, відмовляючи у відкритті провадження з мотиву непідсудності. Позивачі виявилися не дуже наполегливими, а може їх "купили", на даний час запропонований мною позов в останній редакції не подали до Солом\\\'янського райсуду. Чи мають вони намір продовжувати боротьбу - невідомо, в їх невеликому колективі розпочалися сварки, і не мені їх мирити. Тобто, коли розпочинається боротьба за колективні інтереси, то при менталітеті нашого народу вона закінчується нічим. Що і підтверджується зокрема публікаціями Тетяни Монтян, з яким я повністю солідарний. Були б серйозні позивачі, можна було б сподіватися на позитивний результат, як прецедент.