'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий день всім! Я рад підняттю цін на тютюн та алкого  (Прочитано 2923 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Добрий день всім! Я рад підняттю цін на тютюн та алкоголь! Вікторе Івановичу! Був у Апеляційному суді міста Києва. На 14 квітня призначено розгляд моєї заяви про поновлення строку на оскарження. Я маю такі підстави: 1.суддя не надав мені копії рішення через канцелярію в 5-тиденний термін, а за 20 днів у своєму кабінеті, про що є розписка у справі; 2. я хворав тиждень, про що надав копію лікарняного;3. думаю додати заяву від моєї родини, що вони не були присутні через не повідомлення вчасно та їм не було надіслано копій рішень взагалі! Ще я виявив нові обставини для скасування або перегляду рішення! До речі, Постанова Пленуму Верховного Суду N12 від 24 жовтня 2008 року "Про судову практику розгляду цивільних справ в апеляційному порядку" є дуже корисною! Ще я думаю подати адмінпозов щодо невиконання нашими районними радою та адміністрацією рішення Шевченківського суду щодо виконавців послуг за Вашим позовом! Та заразом скасувати договори між ТОВ "ЖЕК-108" та КП "Дирекція"! мені потрібна буде копія його завірена як належить! Що Ви думаєте з цього приводу?
Записаний

Влад

• Гість

Вікторе Івановичу! прошу допомогти отримати копію рішення Шевченківського суду від 25.05.2006 справа 2а-1405/06 та Ухвалу апеляційної інстанції від 22.01.07! 1 січня 2008 р. Ви подавали Адміністративний позов про визнання незаконним рішення Солом\\\'янської районної в м. Києві ради від 19.12.2007 р. № 218 "Про утворення комунальних підприємств". Чи є новини відносно нього?
Записаний

Влад

• Гість

Ще таке питання. До справи в Апеляційному додано 2 лазерних диска. Я думаю, що їх треба перевірити? Можливо вимагати фахівців дати свої заключення? У відповіді на мою скаргу до ДСА України голова суду зазначила, що всі комплекси перевірені головою апарату суду і вони всі справні!? Чи не значить це, що мої диски намисно зіпсовані, або щось незрозуміло! Додам на замітку, що записи робилися в різні часи в різних залах і різними секретарями!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Рішення Шевченківського суду (у формі постанови) не стосувалося райрад та райдержадміністрацій, оскільки вони не були учасниками процесу. Копію судових рішень і ухвал можна замовити, як додаткові послуги суду, сплативши попередньо судове мито. Як це конкретно здійснити - пошукайте на цьому Форумі, буи декілька повідомлень різних авторів, у тому числі й мої. Відносно носіїв технічного запису. Ви можете отримати справу в суді для ознайомлення, під час ознайомлення дослідити і скопіювати додані диски. Для цього потрібен лише ноутбук. Решта запропонавних Ваи дій є зайвими.
Записаний

Влад

• Гість

Вікторе Івановичу! Постанову суду як закон повинні всі виконувати, а незаконні накази(злочинні, є таке в Конституції) ніхто не повинен виконувати! КМДА спускає для виконання через районні адміністрації та КП "Дирекція". Через це страждають споживачі!Можливо подати позов до КМДА та його офіційних ЗМІ про опублікування постанови суду та відшкодування за моральну шкоду?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якби усі дотримувалися цієї норми права, тоді б була зайвою Державна виконавча служба, яка уповноважена виконувати судові рішення примусово. Хоч цей примус носить обмежений характер. Якщо Черновецький не бажає виконувати судові рішення, то йому байдуже, що буде робити виконавча служба. Порушити проти нього кримінальну справі за злочини проти правосуддя прокуратура міста не наважуються, каже, що не вбачає умислу "мера усіх киян". Він же "бажає усім добра"! Відносно ще одного позову до КМДА - це можливо, але які наслідки?. Зобов\\\'язати виконувати рішення суду? Так це норма Конституції. Зобов\\\'язати не порушувати інші норми права? Відшкодувати моральну шкоду? Відносно ЗМІ - вони не мають обов\\\'язку щось друкувати за невідомо чий рахунок. Можливо, слід подати позов про визнання незаконності тих листів на адресу РДА та КП "Дирекція", про які Ви згадуєте? Однак, у мене їх немає. Та зрештою, буде КМДА чи не буде виконувати судові рішення, які листи кому надсилає, нам з Вами байдуже. Аби судові рішення були нам на користь. І тоді ми самі ними будемо керуватися, а покарати нас за це, на щастя, навіть у нашій державі, вже ніхто не зможе. Щодо листів - вони не відносяться до нормативно-правових актів, на них можна не звертати жодної уваги. Це окремі думки окремих чиновників. А як заборонити чиновникам думати і висловлювати думки в листах?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email