'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Слухання справи про стягнення заборгованості за позов...  (Прочитано 4110 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Слухання справи про стягнення заборгованості за позовом КП "Житлорембудсервіс" Деснянського району м. Києва у справі № 2-1852/09 продовжувалося сьогодні під головуванням судді Ступак О.В. Вирішувалися процесуальні питання (стадія клопотань). Після другого мого клопотання оголошена перерва до 28.05.2009 р. для надання додаткових доказів в обґрунтування заяви про зупинення провадження у справі. Маю ще ряд інших нерозглянутих клопотань, і якщо не повезе, то доведеться їх оголошувати. Повний пакет маю намір оприлюднити в "Нарисах", може комусь стануть в нагоді. Заодно повідомляю про наявність у мене важливих документів для захисту прав споживачів послуг з ЦО та ГВП. В першу чергу це КТМ-204, на який посилається розпорядження КМДА від 26.12.2002 р. № 2306 про затвердження Методики проведення перерахунків за ЦО та ГВП. По-друге - свіжі статистичні дані про середню добову температуру зовнішнього повітря у м. Києві за останні 2 роки плюс один квартал.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

http://io.ua/s75888 - Пакет заяв та клопотань до судового розгляду позову про стягнення заборгованості за ЖКП. Можуть стати у нагоді іншим споживачам комунальних послуг у м. Києві в боротьбі з незаконними тарифами "мера усіх киян" Черновецького.
Записаний

Євген

• Гість

Віктор Іванович, яким чином можна отримати копію КТМ-204 та статистичних даних?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Можу переписати у електронному вигляді на Ваш носій інформації (не менше 4...5 Гбайт).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email