'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый Виктор Иванович!  (Прочитано 3478 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

alekan

• Гість
Уважаемый Виктор Иванович!
« : 29 Травня 2009, 09:34:15 »

Уважаемый Виктор Иванович!

В октябре 2008г. Я получил решение Шевченковского суда о взыскании долга за ЖКП.

О том, что ЖЕК подал в суд я узнал только получив решение. Апелляционный суд в январе 2009г. отменил решение суда первой инстанции и отправил дело на повторное рассмотрение. Пока никаких движений со стороны суда не было. Я часто просматриваю информацию на форуме. Хочу поблагодарить Вас за море полезной информации. Но, честно говоря, мне не всегда в ней удается разобраться, не хватает опыта. Вот и сейчас возникли сомнения в правильность дальнейших действий. Прошу проконсультировать меня по по телефону в удобное для Вас время. С уважением Александр.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановний колего! Не чекайте, поки суд призначить дату повторного розгляду. Подавайте власний позов про визнання недійсними нарахувань плати за ЖКП, про повернення зайво нарахованих коштів за ЦО (підстава - розпорядження КМДА від 26.1.2002 р. № 2306), про усунення недоліків в ГВП та ЦО, про неналежне утримання будинку і прибудинкової території, про встановлення меж цієї території, про укладення типових договорів відповідно до постанов КМУ №№ 560 та 630, про відшкодування моральної шкоди тощо. А з морем інформації доведеться поступово розбиратися, нічого не можна з цим вдіяти.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Забув повідомити - мій телефон 457-40-72 після 19-00 завжди до Ваших послуг. Винятки: сьогодні можна й раніше, завтра краще до обіду. А потім - як завжди.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email