'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый Виктор Иванович, добрый вечер, Вы еще не разм...  (Прочитано 3021 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Уважаемый Виктор Иванович, добрый вечер, Вы еще не разместили на сайте Ваш отзыв на кассацию КМДА и его клевретов? К вопросу о теплоснабжении, может имеет смысл написать жалобу или запрос НКРЕ почему они не контролируют деятельность Киевэнерго и не заставляют их утверждать тарифы в установленный законом способ. Порядок формирования тарифа разработан, все есть, тариф на электроэнергию НКРЕ утверждает а все остальное, почему нет? Еще вопрос, на Ваши аргументы по поводу комбинированного производства тепловой и электроэнергии, что возражали Ответчики?

С уважением, Кирилл
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Доброго вечора, Кириле! Як Ви зрозуміли з моїх сьогоднішніх повідомлень, до касаційного провадження у справі за позовом ОСББ "Престиж" у мене руки не дійшли. З відповідачами у мене були неформальні розмови на цю тему. Однозначно свою позицію вони не стали демонструвати. Тобто, приблизно так: казав сліпий - побачимо. Але з огляду на втрату чинності розпорядженнь КМДА №№ 640...643 на підставі рішень судів у інших справах, моя тактика заперечень проти касаційних скарг КМДА, Київенерго та ДарТЕЦ дещо змінюється. Вирішальною є неможливість продовження розгляду касаційних скарг. В іншому випадку виникне колізія судових рішень та підстава для звернення до КС України. Не думаю, що ВАСУ може наважитися на подібний крок. Відносно НКРЕ - вона не уповноважена контролювати дії Київенерго. Тарифи затверджені - керуйтеся! Не будете керуватися - є кому поставити порушників на місце.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email