Шановні Вікторе Івановичу та друзі! Прошу розглянути: До Голосіївського районного суду м.Києва
Заявник : Володимир Ф.
Адреса: м.Київ,
Заінтересована особа: ТОВ «ЖЕК-108»
Адр.:03187,Київ,вул..Заболотного 20а
Заява
про перегляд рішення у цивільній справі №2-396/09
у зв\\\'язку з нововиявленими обставинами
У провадженні Голосіївського районного суду м.Києва була цивільна справа за позовом ТОВ «ЖЕК-108» до мене та моєї родини про стягнення заборгованості за квартплату та комунальні послуги. Рішенням Голосіївського суду від "28" січня 2009 р. постановлено стягнути з Литвиненко Людмили Олександрівни, Литвиненка Володимира Федоровича та родини борг за період з грудня 2005 року по травень 2008 року в розмірі 3687 гривень 31 копійка, а всього з судовими зборами та ІТЗ: 3768 гривень 31 копійка. В судовому засіданні в Апеляційному суді міста Києва представник позивача визнала факт моєї повної оплати за комунальні послуги та утримання будинку ( квартплата) згідно ( старих) тарифів, тобто позивач підтвердила, що борг виник внаслідок прийняття Київською міською адміністрацією незаконних розпоряджень щодо тарифів після 01.12.06р., які не повинні застосовуватися і є нечинними, бо не прйшли державної реєстрації.
Вважаю, що таке рішення згідно зі ст.361 ЦПК України підлягає перегляду у зв\\\'язку з нововиявленими обставинами, про які я 3 тижні тому дізнався в Інтернеті з Єдиного державного реєстру судових рішень про електронний документ-судову постанову, 14 січня 2009 року Київський апеляційний адміністративний постановив: «Визнати дії Київської міської державної адміністрації при зміні тарифів на комунальні послуги з 01.12.06р. такими, що порушують ст. 6 п.п.1,6; ст.20 п.2; ст.30 п.п.3,4,5,7; ст. 31 п.п.2,3; ст.32 п.5 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та скасувати розпорядження Київської міської державної адміністрації від 30.05.2007 року № 640, 642, 643». Суд також встановив, що «Постановою Шевченківського районного суду м. Києва від 5 липня 2007 року у справі №2а-166/2007 за адміністративним позовом ОСОБА_2 до Голови Київської міської державної адміністрації, Київської міської державної адміністрації про скасування розпоряджень скасовано розпорядження Київської міської державної адміністрації №641 від 30.05.2007 року «Про впорядкування розмірів тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та внесення змін до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 19.05.2000 року №748», яке набрало законної сили 23.12.2008р. згідно з ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 23.12.08р. про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_2 на постанову Шевченківського районного суду м. Києва від 5 липня 2007р., тому вищевказане розпорядження не може бути предметом спору.»
Керуючись ст.361 ЦПК України,
ПРОШУ:
1. Переглянути рішення Голосіївського районного суду м.Києва від "28" січня 2009 р. у зв\\\'язку з нововиявленими обставинами.
Додаток:
1. Письмові докази.
2. Копія заяви для заінтересованої особи.
Підпис
Дата 25 червня 2009 р.