'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго дня, шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 3419 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Анна

• Гість

Доброго дня, шановний Вікторе Івановичу!
Кількість відвідувачів та активність обговорення на Вашому сайті вражає. Нажаль, враховуючи катастрофічну нестачу вільного часу, не завжди можу знайти можливість для відвідування Вашого сайту. Однак, буду намагатися.
Стосовно нашої справи ( за позовом Б.Хардера до СП ТОВ «Серго-Баварія») хочу запитати, чи є якійсь позитивний рух? Чи подані документи до суду? Чи потрібна у чомусь моя допомога. Я пам’ятаю, що маю отримати витяги по підприємствам з райдержадміністрації. Але, наскільки я розумію, доцільніше це робити, коли вже буде винесена ухвала суду про порушення провадження по справі.
З повагою, Нитченко Г., юрист
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ганно Ростиславівно, радий Вас знову бачити у цьому Форумі. Брак часу - це основний недолік цивілізованого життя-буття активної особистості. Стосовно справи Б. Хардера. Директор ТОВ "Серго-Баварія" всіляко ухиляється від отримання рекомендованого листа з позовом. Днів 10 тому назад відправив за новою (третьою) адресою, яку він повідомив Бернхарду. Зворотне повідомлення знову не надійшло. Залишилася в запасі ще четверта адреса. Мені здається, що варто було вручити йому особисто під розписку, але як? Бернхард, будучи в Києві, з ним спілкувався, слід було використати оказію. Він навіть запевнив, що на цей раз рекомендований лист буде отримано. І знову щось не в\\\'яжеться. А без доказу про вручення позову Госпсуд не відкриє провадження.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email