'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Хочу задати РИТОРИЧНЕ ЗАПИТАННЯ відвідувачам Форуму:  (Прочитано 3059 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Хочу задати РИТОРИЧНЕ ЗАПИТАННЯ відвідувачам Форуму:
"Чи можна довіряти компанії DELL?".
Для мене на протязі останнього тижня питання було насправді не риторичним. Передчасно вийшла з ладу акумуляторна батарея ноутбука DELL Ispiron 1525. Юристи мене зрозуміють, яке це стихійне лихо. В умовах нікудишньої оснащеності технікою наших судів, а також тотальної безвідповідальності усіх зверху донизу, без автономного портативного комп\\\'ютера іноді не обійтись. Я, наприклад, активно ним користуюся, коли потрібно швидко зробити якісну копію матеріалів справи. Маю для цього портативний сканер. Цифрова фотокамера для документальної зйомки не завжди дає можливість отримати якісну копію. А буває й так, що необхідно у судовому засіданні відтворити відеосюжет, чи навіть фонограму. Суди нам, навіть у вищих інстанціях, цього не забезпечують, хоч відповідні права прописані у процесуальних законах. А що вже говорити про компакт-диски з технічним записом судового засідання? В кращому випадку отримаєте кота в мішку, і то не зразу. А потім дома пересвідчуєтеся, що кота немає, щучка з\\\'їла. Запис не відтворюється, або він неповний, або відсутній, або замість фонограми суцільний шум, або абракадабра. Або навіть через деякий час втрачається як робоча, так і архівна копія техзапису у суді. Отут в нагоді якраз буде ноутбук!
Не буду описувати перипетії боротьби з сервісним центром, однак хочу подякувати працівникам компаній DELL, Делл-Україна, Дата-Люкс, Комп\\\'ютерЛенд. Спільними зусиллями проблема сьогодні благополучно вирішена. Особлива подяка моїм дітям Ірині Вікторівні та Юрію Вікторовичу, без практичної доаомоги яких питання могло вирішуватися тижнями та місяцями. Є прецеденти з іншими брендами, коли навіть Верховний Суд України відмовив позивачу у вимозі повернути сплачені кошти за явно бракований ноутбук.
До честі компанії DELL слід додати, що вона недавно відізвала кілька сотень АКБ до інших ноутбуків, де виявилися неякісними Li-Ion елементи живлення виробництва фірми Sony. Правда, моя батарея в цей перелік не попала. Елементи в ній були корейські, а монтаж - китайський, ноутбук - Ірландський, споживач, як бачите, український. Хто проти глобалізації?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Іронія долі - надана мені нова акумуляторна батарея виготовлена з елементів виробництва фірми Sony, однак батарея не попала в список тих, які відкликаються для заміни. Після повного заряджання індикатор показує, що ноутбук може неперервно працювати автономно протягом 2 год. 28 хв. І за це спасибі!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email