'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, добрый вечер. Подскажите пож-та, в как  (Прочитано 3362 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

innask

• Гість

Виктор Иванович, добрый вечер. Подскажите пож-та, в какую организацию я могу обратиться з заявлением и просьбой проверить правильность и законность предоставления Теплосетью тепла в размере более 2 Гкал в месяц в нежилое помещение и правильности распределения тепла между несколькими нежилыми помещениями, а также обоснованность опреределения тарифа в размере 664 грн. за 1 Гкал Горсоветом г. Бровары. Спасибо.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Доброго вечора, Інно Іванівно! Відносно тарифів - це компетенція органу місцевого самоврядування. Ви можете звернутися до зазначеного органу з запитом відносно процедури та вихідних даних, використаних теплопостачальною організацією при формуванні тарифу відповідно до Порядку, затвердженого постановою КМУ від 10 липня 2006 р. № 955. Щодо нарахувань за теплоенергію - можна звернутися до Державної Інспекції з енергозбереження. Адреса: 02094, Київ, Краківська вул., 17. Телефон: (044) 5585836.
Однак, остаточно ці спірні питання доведеться вирішувати у судовому порядку.
Записаний

innask

• Гість

Дякую за відповідь, я ще знайшла інспекцію з житлово-комунального господарства, яка також здійснює функції контролю в м. Києві, по вул. Димитрова, 24 тел. 8044 - 287-15-94, або 287-72-94. Про судовий порядок безспірно, але паралельно не завадить звернення до Інспекції я вважаю.
Записаний

innask

• Гість

А скаргу до прокуратури на мовчання міськради вже направила. Чекаю відповіді.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email