'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий день Віктору Івановичу  (Прочитано 3220 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Геннадій

• Гість
Добрий день Віктору Івановичу
« : 12 Серпня 2009, 11:41:02 »

Добрий день Віктору Івановичу
В замітці gro-za - Київ - Ukraine 2009-08-10 20:20:28 Ви Зазначаєте що у Вас були про проблеми з фіксуванням судового засідання. В мене також були проблеми з фонограмою технічного запису судового засідання.
1. Попрохав роздрук фонограми технічного запису судового засідання. Отримав нісенітницю.
2. Попрохав копію фонограми технічного запису судового засідання. Слухати неможливо.
3. Звернувся до судової адміністрації про отримання нормальної фонограми технічного запису судового засідання. Відповідь – помилка секретаря. Нічого не отримав.
Що робити далі? Не знаю. Може підкажете.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Сьогодні сталося велике чудо. У судовому засіданні Солом\\\'янського районного суду м. Києва під головуванням судді Мягкохода Ю.В. чи не вперше у своєму житті став свідком, як секретарка, скромна і мила дівчина, без нагадувань і наполягань, перед початком слухання справи ЗДІЙСНИЛА тестовий запис, долучивши його до фонограми технічного фіксування, згідно з відомою Інструкцією ДСА. Я не міг залишити без увагу цю видатну подію, подякував їй та судді, який зайшов у зал після цього. Не знаю, що спрацювало, можливо мої скарги на ім\\\'я двох суддів (у різних справах), а також на ім\\\'я заступника голови суду І.М. Завгородньої. Можливо, подіяли мої виступи на цьому Форумі (виявилося, що судді, їх помічники та секретарі інколи відвідують цей сайт). Не має значення, що подіяло, але тепер, очевидно, фонограми зникати не будуть, принаймі у цьому суді та принаймі у справах, де я приймаю участь. Бо тестування комлексу "Оберіг" чи "Камертон" згідно з Інструкцією ДСА та чітке її дотримання під час судового засідання гарантує від повторення подібних випадків. Читайте останній виступ на цю тему: gro-za - Київ - Ukraine 2009-08-10 20:20:28. НАРИС: Один день Віктора Івановича (не плутати з одним днем Івана Івановича - по Солженіцину).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email