'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу, хотів би зняти копії з ріш  (Прочитано 3137 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Кирил

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу, хотів би зняти копії з рішення судів які є у справі, де я не був стороною, тобто на підставі ЗУ "Про доступ до судових рішень". Зазначене рішення (ухвала ВСУ) я знайош в Реєстрі, однак в ньому відсутній номер справи та одна з сторін, що є позивачем, названа Особа1, а інша повна назва зазначена. В ухвалі ВСУ зазначені всі дати прийняття рішень у справі. В канцелярії 1 інстанції говорять, що пошук йде тільки по позивачу, або по номеру справи (які мені не відомі). Як мені потрібно діяти в данному випадку, тобто відомі дати всіх рішень у справі та Відповідач та є роздруківка ухвали з Єдиного реєстру. І ще хотів би дізнатись скільки буде коштувати копії 3 рішень та як оплачувати все це. В суді були здивовані коли я захотів ознайомитись зі справою де я не був стороною. Сказали ми такого не робимо таку інформацію не надаємо. Дуже дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Так у нас на практиці здійснюється вільний доступ до судових рішень ... Взагалі-то посилання на Реєстр судових рішень з роздруківкою відповідного рішення є достатнім доказом. Щодо розшифровки імен/найменувань учасників процесу - на жаль подібна процедура не передбачена. Щоб замовити додаткову копію судового рішення у суді попередньо необхідно сплатити державне мито за ставкою Декрету КМУ (три НМДГ за одну сторінку копії).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email