'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, будь-ласка, дайте відповідь:  (Прочитано 2328 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Вікторе Івановичу, будь-ласка, дайте відповідь:
1. Чи все вірно я вказав у цій заяві і чи не треба замовити ще й копію "Ухвали Київського апеляційного адміністративного суду від 17 липня 2008 р. у справі № 22-а-16/08"?
2. Все-таки, чи треба замовляти копію постанови Шевченківського районного суду м. Києва від 5 липня 2007 року у справі №2а-166/2007, одночасно з відповідной постановой Київського апеляційного адміністративного суду від 14.01.2009р.?
3. Чи зможуть знайти постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 14.01.2009р., якщо не вказан номер справи та позивач?
4. На Вашу думку, чи вистачить 22 грн. 95 коп. на ці 3 копії (з розрахунку - у середньому по 15 аркушів на одну постанову)?

---------------------------------------------------------------
Шевченківський районний суд
міста Києва
вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-б,
04655, м. Київ,
тел. 272-32-85
...

ЗАЯВА
Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 12 Кодексу адміністративного судочинства України, прошу надати мені додаткові завірені копії:

1) постанови Київського апеляційного адміністративного суду від 14.01.2009р. по апеляційній скарзі на постанову Шевченківського районного суду м. Києва від 30 липня 2007 року у справі за адміністративним позовом до Київської міської державної адміністрації про визнання протиправними дій щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги (головуючий суддя: Горбань Т.І.; судді: Попович О.В., Мамчура Я.С.; секретар: Лисенко М.Ю.);

2) постанови Шевченківського районного суду м. Києва від 5 липня 2007 року у справі №2а-166/2007 за адміністративним позовом Кулі Віктора Івановича до Голови Київської міської державної адміністрації, Київської міської державної адміністрації про скасування розпоряджень (суддя: Притула Н.Г.; секретарі: Гордієнко Л.В., Григориця В.О.), яка набрала законної сили 23.12.2008р. згідно з ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 23.12.2008р. про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою на постанову Шевченківського районного суду м. Києва від 5 липня 2007 року.

3) постанови Шевченківського районного суду м. Києва від 6 березня 2007 року у справі № 2а-412/07 за адміністративним позовом Хотемського Віктора Андрійовича до Київської міської державної адміністрації про скасування розпоряджень (суддя: Саприкіна І. В). Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 17 липня 2008 р. у справі № 22-а-16/08 (головуючий суддя: Бистрик Г.М., судді: Усенко В.Г., Попович О.В., Шевчук О.М.) апеляційна скарга Київської міської державної адміністрації на цю постанову залишена без задоволення, а постанова Шевченківського районного суду м. Києва від 6 березня 2007 року у справі № 2а-412/07 - залишена без змін.

Додаток:
Квитанція про сплату державного мита на суму 22 грн. 95 коп.
---------------------------------------------------------------
Записаний

Олександр

• Гість

І ще. Я так розумію, що перелік судових рішень, якими скасовані розпорядження КМДА щодо тарифів на ЖКП для населення, за період з 01.12.2006р., наразі ОБМЕЖЕНИЙ вказаними у моїй заяві. Я не помиляюсь?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Решта справ розглядаються повторно після апеляційних та касаційних оскаржень.
Записаний

Олександр

• Гість

Зрозуміло - дякую. І ще хотілось би отримати відповіді на перші 4 питання...
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Спробую відповісти на перші 4 питання.
« Reply #4 : 06 Вересня 2009, 20:41:16 »

Спробую відповісти на перші 4 питання.
1) Копія ухвали КААС не зайва, оскільки постанова першої інстанції викладена в зміненій редакції.
2) А у даному випадку постанова КААС начебто не має відношення до справи № 2а-166/2007.
3) Скоріш за все - проблематично.
4) Вистачить.
Записаний

Олександр

• Гість
Тобто Ви хотіли сказати:
« Reply #5 : 06 Вересня 2009, 22:45:36 »

Тобто Ви хотіли сказати:
1) "Копію "_Ухвали_ КААС від 17 липня 2008 р. у справі № 22-а-16/08" замовляти НЕ ТРЕБА, бо постанова першої інстанції _залишена без змін_" - ТАК?
А друге запитання я трохи переформулюю:
2) Чи потрібна копія постанови Шевченківського районного суду м. Києва від 5 липня 2007 року у справі №2а-166/2007, якщо я замовляю відповідну _постанову_ КААС від 14.01.2009р., в якій постанова суду першої інстанції викладена у _зміненої редакції_?
Записаний

Олександр

• Гість

В попередньому дописі ДРУГЕ ПИТАННЯ Я ЗНІМАЮ (я помилився).
А взагалі правило виходить таке:
"Треба замовляти ПОСТАНОВУ останньої судової інстанції."
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email