Ця справа взагалі малоактуальна, оскільки спір давно вирішений на користь киян - розпорядження КМДА від 30.05.2007 р. №№ 640, 641, 642, 643 щодо тарифів на ЖКП постановами адмінсудів скасовані остаточно.
У даному випадку провадження у справі слід було закрити ще на стадії касаційного провадження. Я намагався цю просту істину втовкмачити в голову судді Чалого С.Я. Однак, наша Феміда не тільки сліпа, але ще й глуха. Вважаю, що оскільки Шевченківський райсуд м. Києва виявився першим, який скасував спірні розпорядження КМДА, то його постанови носять преюдиційний характер. При повторному розгляді позову ОСББ "Престиж" у цьому суді маю намір зайняти саме таку позицію. Не думаю, що суд не прийме до уваги власні постанови по тих же розпорядженнях.
Гірше з перспективами у справі № 2а-57/09 (див. головну сторінку
http://gro-za.io.ua). Побоююсь, що до кінця повноважень "Мера усіх киян" цю справу ми не вирішимо. По-перше, відповідачі, крім КМДА, протягом двох років не з\\\'являються у судові засідання (Київрада, Черновецький). По-друге, Черновецький без кінця продукує нові розпорядження, що змушує мене збільшувати обсяг позовних вимог. Але деякі зрушення очікуються - представник КМДА сьогодні мене запевнив, що 12 вересня ц.р. в газеті "Урядовий кур\\\'єр" після дворічного зволікання буде опубліковане оголошення про слухання мого позову у справі № 2а-57/09. Поживемо - побачимо.