'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, сьогодні отримав відповідь від КП У...  (Прочитано 1791 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Вікторе Івановичу, сьогодні отримав відповідь від КП УЖГ Дарницького району, в якій стверджується, що начальник мого ЖЕКу є уповноваженою особою для укладання договорів на надання ЖКП. Але я точно знаю, що ЖЕК не є юридичною особою.
Питання: чи може начальник _такого ЖЕКу_ мати цілком легітимні функції уповноваженої особи КП УЖГ? І який це повинен бути документ про передачу прав на заключення договорів? Чи повинно КП УЖГ надати мені завірену копію такого документу по моему проханню?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Директор КП УЖГ, як керівник юридичної особи, має право надати довіреність будь-якому працівнику на вчинення дій від імені КП УЖГ. При відсутності такої довіреності будь-які правочини, вчинені начальником структурного підрозділу (ЖЕКом) від імені юридичної особи (КП УЖГ), є апріорі нікчемними. Керівники комунальних підприємств часто застосовують шахрайські прийоми, щоб потім скористатися недійсністю укладених договорів неповноважною особою.
Засвідчену копію довіреності Ви вправі вимагати у якості додатку до договору, якщо така довіреність дійсно існує.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email