'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 3188 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 17 Вересня 2009, 12:26:40 »

Шановний Вікторе Івановичу!
Будь ласка, допоможіть якщо можете.
Я шукаю калькуляцію тарифу на утримання будинку (або алгоритм формування тарифу на утримання будинку (квартплата) з гідно з постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560) у Вас випадково немає? Дуже потрібно.
Дякую за відповідь.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я декілька разів розміщував його у різних файлообмінниках, у тому числі у відомому infostore, однак цей файл через деякий час зникав, до речі, і файлообмінник внаслідок дій СБУ. Пропоную Вам пошукати такий файлообмінник, який би Вас влаштував, а я можу вкотре опублікувати в ньому потрібний Вам алгоритм (у виді таблиці Excel). На жаль, мій сайт не підтримує формат таблиць. Інший варіант - можу записати відповідний файл на Ваш електронний носій. Майте на увазі, що постанова КМУ від 12.07.2005 р. № 560 скасована. Замість неї діє постанова від 20.05.2009 р. № 529. Алгоритм помінявся, новий алгоритм я не створював.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Алгоритм був доданий до матеріалів адміністративної справи № 2а-166/07, яка розглянута у Шевченківському районному суді м. Києва за моїм позовом до КМДА про скасування незаконних розпоряджень. Його навіть використали представники Управління цінової політики КМДА, щоб "довести", що тарифи на утримання будинків за вказаними мною адресами були сформовані нібито "законно". Суддя Притула Н.Г. не прийняла до уваги їхню творчість. А цей алгоритм я свого часу подарував Яструбинському В.І. - начальнику управління. Однак його підлеглі навіть не згадали про автора. Крім того, виплатили енну суму коштів з державного бюджету за недолугу і нікчемну програму наближеного до влади ТОВ "Інститут нетрадиційних технологій". Від непридатної програми усі житлово-комунальні підприємства відмовилися, платити за неї по 30 тис. грн. не побажали. До речі, я займався її тестуванням і забракував. Тоді А.К. Голубченко зробив "хід конем". КП ГІОЦ КМДА, яке нібито брало участь у фіктивному тендері з двох учасників, проведеному під керівництвом заступника В.І. Яструбинського Лідії Пушенко, програло тому самому ТОВ. А потім без усякого тендеру Голубченко зобов\\\'язав КП ГІОЦ, а не балансоутримувачів, провести централізовано розрахунки тарифів по кожному будинку м. Києва окремо. Раніше ж адміністрація доводила, що затверджені нею тарифи по групах будинків є абсолютно законними і не суперечать постанові КМУ № 60. Суд скасував розпорядження КМДА № 641 від 30.05.2007 р. "Про впорядкування розмірів тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та внесення змін до розпорядження КМДА від 19.05.2000 р. № 748", визнавши його протиправним. До речі, не повезло Черновецькому і з розпорядженнями №№ 640, 642, 643 - також скасовані ухвалою КААС. А ще № 1547, яке постановою від 06 березня 2007 р. у справі № 2а-412/07 (суддя Саприкіна І.В.) також скасоване. Чи не забагато протиправних розпоряджень для одного Черновецького? Тепер проводиться нова гра з тарифами.
Отака історія алгоритму ...
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email