'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, маю договір з ЖКК від 07.10.04 (тобто не  (Прочитано 1720 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій

• Гість

Вікторе Івановичу, маю договір з ЖКК від 07.10.04 (тобто не за типовим), де термін, по який він діє не вказано. Після чергового підвищення цін на послуги (у січні 2009 р.) я звернувся до ЖКК з пропозицією про укладання зі мною нового договору, на що мені був виданий примірник, який не відповідав вимогам чинного законодавства та містив граматичні помилки. Я звернувся до ЖКК з письмовою заявою про укладання нового договору, однак відповіді не отримав по сьогоднішній день. Вартість послуг сплачував за старим тарифом. І ось отримав претензію-попередження щодо сплати протягом 30 днів виниклого боргу. Прошу Вашої допомоги, з чого починати захист своїх прав?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Договір від 07.10.2004 р. втратив чинність з 01.01.2006 р. на підставі Прикінцевих положень ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". У січні 2009 р. Вам слід було подати Протокол розбіжностей до запропонованого Вам договору. На даний час слід подати нові оферти про укладення Типового договору, затвердженого постановою КМУ від 21.07.2005 р. {в редакції Постанови КМ N 933 ( 933-2009-п ) від 03.09.2009}, та Типового договору, затвердженого постановою КМУ від від 20 травня 2009 р. N 529. Зверніть увагу на те, що редакції обох Типових договорів зазнали змін внаслідок набрання чинності постановами КМУ №№ 529 та 933. Крім того, подайте до ЖЕО заперечення проти надісланої Вам вимоги-попередження, і, не чекаючи на позов про стягнення заборгованості, зверніться до суду з власним позовом про визнання невідповідними законодавству нарахувань за ЖКП, про здійснення перерахунку за надмірно нараховані суми платежів, про надання Вам розрахунків відповідно до Порядку формування тарифів, затверджених постановами КМУ № 560 від 12.07.2005 р. та № 529, про визнання недійсним раніше укладеного договору, про зобов\\\'язання укласти Типові договори.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email