'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, у розпорядженні № 978 від 31 серпня 2009...  (Прочитано 2320 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу, у розпорядженні № 978 від 31 серпня 2009 року «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», яке Ви також оскаржуєте, написано:
«1. Встановити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються житлово-експлуатаційними організаціями комунальної форми власності (далі — ЖЕО) по кожному будинку окремо, на серпень та вересень 2009 року (додаються).»
Однак я переглянула всі номери газети «Хрещатик» за вересень і не знайшла цих додатків. Отже останні тарифи на послуги з утримання не були опубліковані і тому розпорядження нечинне, окрім іншого, із цієї причини? Ви про це не писали у доповненні позовних вимог від 14 вересня.
Оля
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дійсно так.Крім того, в документах http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/3522/rubs/pdf.html я не знайшов будинків, які обслуговуються КП Солом\\\'янського та деяких інших районів. З урахуванням Ваших повідомлень, можливо доведеться уточнювати позовну заяву. Я лише побоююсь, що 25 вересня буде знову якась причина для відкладення розгляду справи.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Так, дійсно, там були не всі райони і не всі вулиці міста - ми зрозуміли так, що порівняно з розпорядженням 518 були змінені лише тарифи по окремих будинках.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Слід, очевидно, опиратися не на сайт газети "Хрещатик", а на друковані випуски газети. Перегляну ще раз в бібліотеці.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю
На 3 gro-za - Київ - Ukraine 2009-09-23 22:29:56 11 час назад
« Reply #4 : 24 Вересня 2009, 09:35:29 »

На 3 gro-za - Київ - Ukraine 2009-09-23 22:29:56 11 час назад
Так, Вікторе Івановичу, уточнюю, щоб Вас не підвести, що вересневі числа Хрещатику я передивилася саме на сайті — тож, може, в друкованій газеті додатки до розпорядження 978 і були.
Оля
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email