'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: фото довіреності зі справи 2а-57/09  (Прочитано 3838 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Эллочка

• Гість
фото довіреності зі справи 2а-57/09
« : 10 Жовтня 2009, 19:33:34 »

800 x 1067, 141 кБ
фото довіреності зі справи 2а-57/09
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дата цієї довіреності також нерозбірлива.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

А які з викладених Вами копій довіреностей в оригіналі містять факсиміле підпису Черновецького Л.М.? Адже по ксерокопії довіреності важко встановити, яким способом був виконаний підпис в оригіналі.
Записаний

Эллочка

• Гість

800 x 1259, 164 кБ
на а.с.42 (2а-57/09) перша довіреність від імені КМР з факсимілє, а на а.с.262 друга з підписом Довгого О.С., всі інші ж у справі від імені КМДА і на них власноручний підпис Черновецького Л. Я на цьому вже знаюся, бо мені у справу ще 06.07.06р. с.Олійник А.С. долучила у справу в судзасіданні ксерокопію довіреності з факсиміле, щоб потім не виконувати рішення. В тому судзасіданні представник мнимий КМР мав при собі оригінал д.-ті і я попросила його подивитися. Мені дали і виявила, що товщина розчерку більше ніж 1 мм і наче дорожка по середині якої чорнило зійшло на "нет", тобто відбиток печатки. Я заперечила судді щодо такої довіреності і попросила почеркознавчу експертизу та зупинення провадження. Вона відмовила, прокурор промовчав . От тоді я їм і висловилася про все, що я про них думаю. А це використали проти мене через 4 місяці шляхом відкритті кр.спр. В цивільній же справі я подала ап. скаргу на ухвалу Олійник А. про відмову зупинити провадження і провести експертизу підпису Черновецького Л. В апеляційному суді м.Києва почитали скаргу і відмовили в її прийнятті.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

У Вашій справі був наданий для ознайомлення оригінал, по якому можна було відрізнити факсиміле від справжнього підпису. А у моїй справі оригінал ніхто не пред\\\'являв. Але якщо є копія довіреності у Вашій справі, то порівняння копій з обох справ дасть можливість встановити цей факт.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Що стосується довіреностей з підписом Черновецького у моїй справі, то на копіях підписи відрізняються між собою, що не дає підстав підозрювати використання факсиміле.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email