'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Відділення Правексбанку та Ощадбанку також не беруть  (Прочитано 4940 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Киянка

• Гість

Відділення Правексбанку та Ощадбанку також не беруть комісійний сбір за сплату комунальних платежів.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Про Ощадбанк - невірно. Ощадбанк не бере комісії за сплату комунальних платежів на бланках і на користь КПГІОЦ.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Не зовсім так. Вірно у випадку, коли Ви платите "на село дідусеві", тобто на поточний рахунок КП ГІОЦ КМДА. Як Ви зрозуміли, я рішучий противник будь-яких відносин з будь-якою організацією, якщо вона послуг не надає, а гроші бажає нараховувати, отримувати, розподіляти (вони кажуть і пишуть - "розщеплювати"), тощо. Особливо гостро ця проблема проявляється у нашому місті Києві. Відомо, що тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій по команді першого заст. голови КМДА формував саме цей ГІОЦ, всупереч номам ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" та постановами КМУ від 21.07.2005 р. № 560, замість якої тепер діє постанова КМУ від 20.05.2009 р. № 529. Цю останню постанову і затверджений нею Порядок формування тарифу ігнорує команда Черновецького, КП ГІОЦ КМДА і житлово-експлуатаційні організації. А тепер спробуйте повернути зайво нараховані кошти, наприклад, за ЦО чи ГВП за період з 01.06.2009 р. Запевняю, намучитеся, і нічого у Вас не вийде. А коли платите виконавцю послуг, то Ви елементарно регулюєте свої відносини шляхом укладення Типових договорів, у яких саме Ви вибираєте, кому платити, за які послуги і за якими тарифами. Поставлене питання і моя відповідь стосувалися як раз цієї ситуації.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Тетяно Іванівно, дякую, Ви мене випередили. Мій коментар стосувався повідомлення Киянки, як і Ваш.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Киянці - оскільки тема була започаткована повідомленням ВЛАД - Київ - Ukraine 2009-10-21 13:25:33, то в цій темі і слід було б проводити обговорення.
Записаний

Киянка

• Гість

Дуже вибачаюсь за те, що повідомлення відправила не за адресою. Наступного разу буду уважнішою.
Я порадила Правексбанк та Ощадбанк тому, що Влад не вказав на чий рахунок бажає сплачувати комунальні платежі і по яким бланкам.
С приводу ігнорування житлово-експлуатаційними організаціями постанови КМУ № 529 від 20.05.2009. Це не зовсім так. На сійті КП ГІОЦ в програмі, яка розраховує тарифи, вже зроблені виправлення згідно вище згаданої постанови.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Можу Вас запевнити, що і тут Вас ввели в оману. Як вони могли ввести зміни до своїх тарифів відповідно до постанови КМУ № 529, якщо вони в принципі не можуть виконати вимоги постанови, ні цієї, ні попередньої, не будучи виконавцем послуг? Адже формування тарифу повинно здійснюватися згідно з Порядком, затвердженим постановою № 529 (раніше - № 560). Причому формує тариф виконавець послуг по кожному будинку окремо, та ще й у прозорому режимі, на підставі підтверджених даних бухгалтерського обліку. Після чого проводить громадські слухання, також по кожному будинку окремо. Потім подає документацію до органу місцевого самоврядування на затвердження або погодження (для ЖБК, ОСББ) тарифів. Заодно затверджує там же перелік послуг, які будуть надаватися. То чим, на Вашу думку, займався ГІОЦ КМДА? На мою думку - профанацією. Сам сформував, сам надрукував, сам отримав гроші від довірливих споживачів ...
Записаний

Киянка

• Гість

Вікторе Івановичу, я розумію, що Ви сплачуєте за комунальні платежі по своїм рахункам. Скажіть будь-ласка, в базі даних на КП ГІОЦ Вашого особового рахунку немає? Чи надходять Вам рахунки з КП ГІОЦ? Дякую.
Записаний

Киянка

• Гість

Не КП ГІОЦ проводило зміни до тарифів, а виконавці послуг. У кожного економіста ВСП та КП мається персональний код для входу в програму. Доступ до програми надає КП ГІОЦ ( в програмі відкривається фукція "Модифікація"). Нажаль такий доступ надавали виконавцям послуг передостанній раз в грудні 2008 року, а останній раз в вересні 2009 року. Термін, на який відкрита "Модифікація", дуже обмежений. Запевняю Вас, економісти дуже старалися.
Записаний

Киянка

• Гість
Вибачаюсь, не \"фукція\", а функція.
« Reply #9 : 21 Жовтня 2009, 19:47:06 »

Вибачаюсь, не "фукція", а функція.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Шановна Киянко! Ви розумієте, про що Ви пишете? Тарифи змінювати повинен не ГІОЦ, і не економісти якогось підприємства. Тарифи формує виконавець послуг, проводить громадські слухання, подає на затвердження органу місцевого самоврядування. Формує відповідно до Порядку, затвердженого постановою КМ № 529. У прозорому режимі.

Скільки порушень законодавства ми з Вами можемо налічити в діях КП ГІОЦ та невідомих "економістів"? Було б цікаво, якби на підтвердження своєї позиції Ви оприлюднили у прозорому режимі усі викладки при формуванні тарифу по Вашому будинку згідно з 23 формулами Порядку (раніше їх було 26). А також рішення (не розпорядження) органу місцевого самоврядування про затвердження саме цього тарифу.

Я свого часу створив табличний алгоритм, який фігурував у адміністративній справі про оскарження тарифів Черновецького, коли діяла постанова КМ № 560. Він доступний через відомий файлообмінник. Сподіваюсь, Вам відома постанова суду. Можу Вам допомогти сформувати алгоритм і згідно з постановою КМ № 529. З умовою, що Ви надасте підтверджені первинними документами бухгалтерського обліку підприємства усі складові частини усіх формул затвердженого Порядку, а також затверджений по Вашому будинку перелік послуг.

Домовилися?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відповідаю на 7 Киянка - Київ - Ukraine 2009-10-21 19:30:44
Мене не цікавить, які рахунки друкує КП ГІОЦ. Інколи вони надходять, до речі, незаконним способом. Хтось має доступ до поштових скриньок у під\\\'їзді і час від часу підкидає різну макулатуру. Хоч, відповідно до Конституції України, ніхто не має права прорушувати таємницю листування.
Я повністю захищений укладеними Типовими договорами, затвердженими постановами КМ України. Договори визнані рішенням суду про затвердження мирової угоди з виконавцем послуг. Частково ці договори оприлюднені в Нарисах (частково, тому що я представляв 3 сім\\\'ї, а договори по змісту одинакові). Відповідно до мирових угод і з урахуванням відсутності тарифів, сформованих відповідно до законодавства, тариф на утримання наших будинків в цих договорах нульовий. Так ми і платимо, поки ситуація не зміниться.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email