'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Віктор Іванович, я подготовил договора \"ТИПОВ...  (Прочитано 3055 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Вася

• Гість

Шановний Віктор Іванович, я подготовил договора "ТИПОВИЙ ДОГОВІР про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій "(від 20 травня 2009 р. N 529 ) и "ТИПОВИЙ ДОГОВІР про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення "(від 3 вересня 2009 р. N 933). Что дальше делать, какова процедура подачи этих договоров в ЖЭК? Пожалуйста обясните поподробнее. Заранее благодарен.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дуже просто. Пишете у довільній формі на ім\\\'я керівника заяву від свого імені з пропозицією укласти договори, проекти яких додаються. Заяву реєструєте у приймальні директора, другий примірник залишаєте у себе з відміткою про реєстрацію. В договорах зазначаєте дані про споживача та підприємства - виконавця послуг, банківські реквізити підприємства, котрому будете сплачувати вартість отриманих послуг, тощо. Проекти договорів поки-що не підписуєте, оскільки не виключена можливість виникнення переддоговірних спорів. Підприємство може запропонувати договори з істотними умовами, які Вас не влаштують. Тоді доведеться складати протоколо розбіжностей і підписувати договір (договори) з протоколом, про що слід зазначити в договорі (договорах). При неможливості врегулювати переддоговірний спір шляхом переговорів його вирішення передається в суд шляхом подачі позовної заяви.
Записаний

Вася

• Гість
Спасибо.
« Reply #2 : 03 Листопада 2009, 06:56:34 »

Спасибо.
Записаний

golf2109

• Гість

Шановний Віктор Іванович, не підкажете, а яки ціни на вартість послуг
ставити у проектах договорів?
Де можна скачати зразки договорів у більш зручному форматі, ніж
ті які на сайті Верховної Ради?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Відносно бланків договорів - доведеться Вам самостійно їх відформатувати редактором Word. Свого часу я робив це до внесення змін у постанови КМУ. Мої договори відносяться якраз до того періоду, а оскільки у нових редакціях постанов відсутня вимога про переукладення договорів, то я цим більше не займався.
Щодо тарифів - немає у нас законно встановлених тарифів. Тому можете записати ті, які Вас влаштовують. Все одно житлово-експлуатаційна організація не погодиться, а тому без звернення до суду не обійтися. Я також пройшов цей шлях, тарифи в договорах зі мною та з моїми родичами визначені судом.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email