'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, слышал что вы до сих пор платите \"коми  (Прочитано 1912 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість

Виктор Иванович, слышал что вы до сих пор платите "комисию банкам" при оплате платежей!? Платите через "НАДРУ" и съекономите хоть на этом :). (все платежи БЕЗ КОМИСИЙ)
И еще: убедительная просьба не выкладывать мои личные данные в открытый доступ. (я - 3е лицо в вашем суде с КМР, КМДА и ЛМЧ)
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я не впевнений, що "Надра", будучи у занепаді, відмовиться від комісійної винагороди при переказі коштів на поточний рахунок юридичної особи, з якою не укладений договір. Можливо, це стосується тих осіб, які платять на рахунок КП ГІОЦ, або мають картковий рахунок в Надрах? Так я не відношуся до них. Крім того, комісія Ощадбанку невелика, розкладається на трьох споживачів (це три особові рахунки), тобто не варто переживати.
Щодо Ваших даних - мені вони невідомі, тому не знаю, як задовольнити Ваше прохання. Поки що у справі № 2а-57/09 не доводилося у процесуальних документах перелічувати третіх осіб (фізичних).
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Платежи НАДРЫ принимают ОТОВСЕХ, на ЛЮБЫЕ организации. (не зависимо от наличияя счета в их банке)От комисионных отказались - 100%. Я через них сейчас провожу ВСЕ свои платежи. Очень выгодно, и доходят ВОВРЕМЯ.
ЗЫ: таким способом восстанавливают свой имидж (который стоит больше чем комиссионные).
ЗЗЫ: по поводу просьбы - СПАСИБО ЗА ПОНИМАНИЕ!!!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую за інфо. Наступного місяця спробую скористатися послугами цього банку.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email