'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: На:Svitlana - Kiyv - Ukraine 2009-11-19 12:37:48 и  (Прочитано 3378 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ирина Васильевна

• Гість
На:Svitlana - Kiyv - Ukraine 2009-11-19 12:37:48 и
« : 20 Листопада 2009, 14:14:47 »

На:Svitlana - Kiyv - Ukraine 2009-11-19 12:37:48 и
2 gro-za - Київ - Ukraine 2009-11-19 16:50:14
Уважаемый, Виктор Иванович!
Когда я начала читать Ваш форум (июль 2009), именно эта ситуация, что Вы много раз отвечаете на одни и те же вопросы, а каждый день присоединяются все новые и новые участники, и очень жаль Ваших, драгоценных для нас, усилий и времени, я предложила систематизировать Ваши ответы. Чтобы новичок мог зайти в "Нариси" и прочитать там все, что есть на сегодняшний день по интересующему его вопросу, а, если что-то не поймет - уточнить... Появление зеркального сайта немного улучшило ситуацию (все-таки 9000 сообщений! Спасибо неравнодушным!), но как систематизировать Ваши консультации по темам? Чтобы новички, неюристы, тугомыслящие могли воспользоваться вашими бесценными наработками не «дергая» Вас?
Выучить ЦПК можно даже наизусть и что это даст? Даже юрист, если он не имеет судебной практики и, что не менее важно, бойцовского характера, не сможет противостоять судебному беспределу!..
Цитата: "3 Ольга та Л. П. - Київ–Ukraine 2009-06-30 18:46:33
А то вчиш-вчиш ту саму матчастину :) — наче все ясно, а на практиці впевненості все одно не стає. Тим більше, що ніякої теорії не вистачить, бо суди ж працюють за теорією неймовірності", – а ведь это «отличницы» !!!
Огромное Вам спасибо за Ваши труды на этом сайте!
Записаний

Андрей

• Гість

В планах така робота є. На комп\\\'ютерній мові це зветься FAQ (Frequently Asked Questions). Але, з досвіду, кількість питань, що повторюються, від цього не дуже зменшується
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Шановна Ірино Василівно!
« Reply #2 : 20 Листопада 2009, 15:30:32 »

Шановна Ірино Василівно!
Я повністю погоджуюся з Вашими міркуваннями. І постійно задумуюсь над тим, що потрібно вдіяти для швидкого пошуку потрібної інформації відвідувачам сайту. Можливо, у подальшому варто було б виділити окремі рубрики, у яких згрупувати інформацію по кожному питанню, яке може виникнути у відвідувача. Я подумаю, як це краще зробити. А може учасники Форуму мені підкажуть? Бо одна голова - добре, а десятки-сотні - набагато краще.
Відверто кажучи, у мене на даний час вже настільки все систематизувалося навіть на рівні підсвідомості, що досить важко оцінити, а що ж турбує людину, яка попала у скрутне становище, пов\\\'язане з відсутністю фахової підготовки. І тому пішов у тому напрямі, результат якого Ви бачите. Потрібно було набрати певний масив конкретної інформації, виробити загальні підходи до вирішення конкретних правових питань. До речі, мені здається, що у розділі "Нариси" можна досить швидко знайти відвідувачам корисний матеріал. А статистика, яка ведеться, у цьому допомагає. З Форумом, дійсно, складніше. Матеріал не структурований, спонтанний, як кажуть "на злобу дня".
Очевидно, надійшла черга для систематизації.
Дякую Вам за Ваше звернення. Чекаю нових повідомлень від Вас на дану тему.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Спогади організаторів спільноти "Майдан". Достатньо цікаво. І раптом серед спогадів - інформація про структурування інформаційного простору у форумі,щоб "ефективно спілкуватися, щоб народжувати нові ідеї і думки, а потім ефективно реалізовувати їх у дії."
http://zaua.org/pg/article/solodko/read/9351/Sekrety_uspishnoji_revoluciji__na_prykladi_spilnoty_sajtu_Majdan
Записаний

Андрей

• Гість

Вікторе Івановичу, якщо у Вас вже є список питань по яким варто систематизувати інформацію, було б добре його викласти. Я планував колись зробити такий список просто з аналізу форуму, але ще не завершив роботу по дзеркалюванню. Фактично, зараз форум копіюється з ілюстраціями. Але ілюстрації не викладаються на дзеркало. Поки що і орігінали працюють. Робота з дзеркалювання фотогалереї йде важко. Зараз я її трохи призупинив за нестачею часу. Розділ FAQ зробити, якщо треба, простіше за наявності списку питань і посилань на ключові відповіді. Якщо треба, це можна зробити перед дзеркалюванням галереї.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Андрію, у мене такого готового списку питань, які найчастіше задаються, немає. Я тут полягаюся на учасників/відвідувачів Форуму. Можливо, у них будуть побажання. Маючи досвід роботи з різного роду матеріалами типу FAQ, можу засвідчити, що сформульовані в них питання часто бувають надуманими, бо думкою читачів автори не цікавилися. Тому давайте з цим трохи почекаємо. Ваша робота на даний час є більш актуальною. Мета очевидна: на першому місці - зберегти напрацьований матеріал ad hoc, а вже на другому - додати зручності. Мене постійно тривожить питання - а що буде, коли ресурс io.ua з тих чи інших причин стане недоступним?
Записаний

Андрей

• Гість

Наразі, якщо відключиться io.ua на дзеркалі зникнуть ілюстрації у форумі. Правда, ілюстрації з\\\'являться через декілька днів, бо копії вже є. Галерея зникне. Але, наскільки я розумію, у Вас повинні бути локальні копії тих файлів? Принаймні "Судові рішення за позовами до КМДА та Київради"?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Так, частково матеріали сайту мною збережені у виді файлів *.mht, частково у виді локальних "дзеркал", однак все частково і станом на півроку тому назад. Наявні програмні засоби не дуже сприяють позитивному вирішенню питання про створення повноцінного локального дзеркала сайту. Тому проблема автономності залишається відкритою.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email