'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Завершена робота по копіюванню сайта. Тепер нічого зни...  (Прочитано 3500 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість

Завершена робота по копіюванню сайта. Тепер нічого зникнути не повинно. Робиться копія форуму, нарисів та фото. Все це важить приблизно 100МБ.
Питання по скану документа http://io.ua/3081923p Я не бачу там сторінки повністю. Це так має бути?
На дзеркало поки що не викладаю. Структурувати його краще ніж воно є не вийде, то ж не бачу сенсу поспішати за наявності у мережі оригіналів. Хоча, за останні три дні двічі спостерігав відмову завантаження сайту io.ua. Але, маю надію, що це тимчасові проблеми.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Андрію! Сторінка http://io.ua/3081923p була відсканована і додана окремо http://io.ua/9801933p . Так сталося тому, що спочатку я отримав копію рішення по факсу з дефектом на с. 5. А потім дістав повноцінний документ.
Обсяг копії сайту в 100 МБ не такий вже й великий, якщо вона повноцінна, тобто без вилучень. Відносно тези "поспішати чи не поспішати". Тимчасові проблеми з ресурсом io.ua виникають постійно. І якраз у непідходящі моменти. Тому бажано зробити дзеркало повноцінним і автономним. Відносно структурованості матеріалу - вважаю, що краще у даному випадку буде ворогом гарного.
На мою думку, Ви виконали свою роботу на відмінно. За це Вам вдячні усі учасники Форуму.
Записаний

Андрей

• Гість

Зрозуміло, Вікторе Івановичу. Тоді буду цим займатися в першу чергу.
Повинен також повідомити, що сьогодні мені вдалося зареєструвати доменне ім\\\'я gro-za.org.ua. Але, поки що, мені не вдалося зв\\\'язати його із дзеркалом. Виявилося, що існують певні обмеження такого зв\\\'язування. Буду розбиратися далі.
Зараз доменне ім\\\'я зареєстровано на мене. За Вашим бажанням воно у будь-який час буде переведено на Вас.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Мені було б цікаво скористатися Вашою пропозицією, якби дзеркало було пов\\\'язане з цим доменом. Доменне ім\\\'я дійсно зручне для запам\\\'ятовування.
Записаний

Андрей

• Гість

Якщо Ви мали на увазі приєднання цього імені до сайту на io.ua, то наскільки я розумію, цей провайдер не дає такої можливості. Зараз створив тестовий сайт, зайшов у адміністрування та потрібної можливості не побачив.
Можна спробувати зробити об\\\'єднаний інтерфейс io.ua і org.ua. Тоді користувачеві буде байдуже по якому посиланню заходити - для нього це буде один сайт. Якось зроблю приклад такої взаємодії - побачите, чи варто таким користуватися.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

При цьому важливо було б сайт на org.ua зробити дзеркальним відображенням сайту gro-za.io.ua . Якщо реалізувати лише переадресацію, а доступ до файлів залишиться на io.ua , то це проблему не вирішує. А може вдасться поповнювати обидва сайти паралельно? Тоді користувачеві буде дійсно байдуже, на який сайт заходити. Однак, мені здається такий варіант нездійсненним. На мою думку, можна зупинитися на дзеркалі в домені gro-za.org.ua , якщо це вдасться.
Записаний

Андрей

• Гість

Наразі, я цей org.ua не можу і до нашого дзеркала прив\\\'язати. Щоправда ще не розібрався, це в принципі неможливо, чи це я не вмію того робити. Зареєструвати його вдалося тільки з використанням сайта моєї сестри, який знаходиться на платному хостингу. Але, ім\\\'я вже працює. Можете зайти подивитися.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email