'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго вечора, Людмило!  (Прочитано 1840 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Lucie

• Гість
Доброго вечора, Людмило!
« : 29 Травня 2007, 17:00:43 »

Доброго вечора, Людмило!
Радий за Ваші успіхи. Короткі коментарі до Вашого повідомлення. Правильно, на даний час залишаються чинними старі тарифи, крім утримання будинків, оскільки і старі, і нові не відповідаютьь законодавству.
Стосовно оплати за ЖКП через Ощадбанк - радив би обходити його стороною, бо вони практикують всупереч наданим Вами реквізитам перераховувати кошти на КП ГІОЦ. Потім дуже важко їх повертати.
Щодо оплати послуг Київенерго. Мова може йти лише за електропостачання, а все інше слід платити на рахунок балансоутримувача згідно з Типовим договором.
Бажаю успіхів. Опублікуйте цю переписку на Форумі.
----- Original Message -----
Доброго дня, Вікторе Івановичу!

Сподіваюсь, Вас не дуже засмучують всі ці перепетії з розглядами справи про тарифи, про які Ви пишете на форумі - читаю подробиці і вірю, що все-таки буде колись свято і на нашій "вулиці", тобто місті :-)

Наскільки я розумію, поки йде ця справа підвищення не є законним? Останні мої баталії з ЖЕКом закінчились перемогою, я думаю, на моєму боці - адже типові договори підписані, хоч і з протоколами розбіжностей. Тарифи там ще старі, навіть в їйньому варіанті. Отже я сплачую на рахунок ЖЕКу за власно написаною квитанцією (дивно, але Ощадбанк приймає такий платіж навіть без комісії - отже, можуть!), а квитанції ГІОЦ з їхнім "боргом" ігнорую :-)

Тільки до Київенерго мені не вдалося достучатися так, як треба - надіслала їм рекомендованим листом договір, стягнутий з веб-сайту, розмовляла з працівницею по телефону - вони його не отримали... Проте хочуть, аби я платила за квитанцією ГІОЦ починаючи з показників, які їм начебто передав наш ЖЕК (будинок здано влітку 2006, лічильник встановлено 26 серпня - без акту про встановлення (принаймні я нічого не підписувала), а передано на баланс Київенерго лише 31 січня і то ще не остаточно, бо досі не передали всієї технічної та іншої документації...). Зрозуміла, що від них - монополістів - нічого не доб\\\'єшся, і заплатила окремою квитанцією на рахунок Київенерго із вказанням мого особового рахунку, який Київенерго все-таки завели на мене (не хочу мати ніяких справ з ГІОЦ!)

Ось так живемо і чекаємо від Вас новин по справі - якщо вже я почала цю боротьбу, то не варто спинятись на півдорозі... правда?

З повагою,

Людмила
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Все правильно. Крім вимоги сплачувати на рахунок КП ГІОЦ. Це дурниця, точніше, спосіб обдурювати споживачів. На півдорозі зупинятися не варто.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email