'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу. Я Вас добре розумію. Ви відповідаль  (Прочитано 1503 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pravo4@bigmir.net

• Гість

Вікторе Івановичу. Я Вас добре розумію. Ви відповідальна людина. Це з одного боку.
З іншого боку. А Ви не пробували глянути на цю ситуацію під іншим кутом. Давайте поекспериментуєм. Візьміть будь-якого з відомих Вам діючих депутатів. Тепер випишіть обовязки депутата і прорахуйте - хто з вас, на якому рівні, за який час зможе і чи захоче вирішити проблему з прийняттям радою законних і головне таких, що не порушують прав виборців - рішень. Ото проекспериментувавши по декількох напрямках Ви і отримаєте для себе відповідь на предмет своєї відповідності, а надто необхідності бути у владі.
Памятаєте отой дитячий віршик "кто-же, если не я"
І нарешті. Як кажуть - попит, породжує пропозицію. Цей попит формується завдяки інформуванню широкого загалу бажано позитивного досвіду з вирішення нагальних, життєвоважливих для людей, проблем. У Вас таких прикладів, хвалити Бога, є достатньо. Наразі маєте сайт. От Вам і база. Далі думаю варто для початку, попросити форумчан аби вони розклеїли по місту Ваші координати в інтернеті. Переконаний, що вже на першому кроці появиться велика кількість тверезомислячих людей, які зважаться відмовитись від позиції українця - моя хата скраю.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановний Петре Семеновичу! Я не настільки наївна людина, щоб стати на авантюрний шлях. Щоб зайняти певне місце у владному ешелоні, потрібно цьому присвятити все своє життя. А моє життя пов\\\'язане з науковою діяльністю, в останні часи - з громадсько-правозахисною. Перемогти на виборах має шанс лише політична сила, яка має солідну фінансову підтримку. Як це робиться, можна дізнатися з трохи нуднуватої, але правдивої книги Кара-Мурзи "Промивання мізків". Моя діяльність може слугувати прикладом для інших громадян, яких ой як важко загітувати на захист своїх власних прав та інтересів. Щирий українець переконаний у тому, "що якось воно буде".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email