'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: До теми gro-za - Київ - Ukraine 77.123.179.199 2009-12-23 10:52:17 з продовженн...  (Прочитано 4372 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість

[mysql -uroot --default-character-set=utf8 -Dmirror] набирається в командній строці після чого натискається ENTER. Це є викликомом клієнта mysql з потрібним користувачем, кодуванням та базою даних. Після цього Ви отримаєте командну строку з запрошенням mysql>. Тут треба ввести тільки [DELETE FROM Stories WHERE id=89207;] та натиснути ENTER.
На поданому зображенні я бачу повторне введення виклику клієнта mysql [mysql -uroot --default-character-set=utf8 -Dmirror] у вже викликаному клієнті. Це зайве.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

652 x 350, 36 кБ
I am awfully sorry, не знаходиться шлях для доступу.
Записаний

Андрей

• Гість

Щось я не можу зрозуміти, як ви отримали цю помилку. Я не розумію, як на виконання командної строки можна отримати помилку від FARа. Якщо є можливість почекати, я зроблю синхронізацію, і потреба в такому оновленні відпаде.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Мені здається, що FAR2 незадовільно функціонує в середовищі Windows XP. Можливо, існують інші версії?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Якщо буде свіжа інформація, розпочніть, будь-ласка, нову тему.
Записаний

Андрей

• Гість

В мене нарікань на Far ніколи не було. Користуюся 2.0 build 1263
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

На цей файловий менеджер у мене також не було особливих нарікань до того часу, коли нові операційні системи Майкрософта не почали все далі і далі віддалятися від середовища ДОС. І вже починаючи з Windows-98 все більше проблем виникало з сумісністю. Мені тривалий час доводилося працювати з такими пакетами, наприклад, як P-CAD, з різними програмами обчислювальної математики, цифрового моделювання, бухгалтерськими пакетами тощо. А розпочиналося все з машинних команд, потім Асемблер, Бейсік, Фортран, Кобол, Алгол, Паскаль, Сі, об\\\'єктно-орієнтовані, візульні системи. І на цьому шляху з\\\'явився FAR, потім його кокурент Norton Commander. Однак, актуальність FAR-подібних файлових менеджерів у сучасному середовищі втрачається. Залишаються лише рудиментарні ситуації. Як наприклад, у даному випадку. На мою думку, тут "коні не винні". Просто середовище ДОС не сумісне з XP. А далі залежить від конкретних версій. Мій FAR не дозволяє здійснити старт багатьох програм, які іншим способом запускаються на виконання. Можливо, варто пошукати іншу версію.
Доведеться з часом долати ці перепони. На жаль, з завтрашнього дня знову запрягаюся у правозахисну діяльність з судами-пересудами. Часу на боротьбу з програмним забезпеченням залишається обмаль.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email