На цей файловий менеджер у мене також не було особливих нарікань до того часу, коли нові операційні системи Майкрософта не почали все далі і далі віддалятися від середовища ДОС. І вже починаючи з Windows-98 все більше проблем виникало з сумісністю. Мені тривалий час доводилося працювати з такими пакетами, наприклад, як P-CAD, з різними програмами обчислювальної математики, цифрового моделювання, бухгалтерськими пакетами тощо. А розпочиналося все з машинних команд, потім Асемблер, Бейсік, Фортран, Кобол, Алгол, Паскаль, Сі, об\\\'єктно-орієнтовані, візульні системи. І на цьому шляху з\\\'явився FAR, потім його кокурент Norton Commander. Однак, актуальність FAR-подібних файлових менеджерів у сучасному середовищі втрачається. Залишаються лише рудиментарні ситуації. Як наприклад, у даному випадку. На мою думку, тут "коні не винні". Просто середовище ДОС не сумісне з XP. А далі залежить від конкретних версій. Мій FAR не дозволяє здійснити старт багатьох програм, які іншим способом запускаються на виконання. Можливо, варто пошукати іншу версію.
Доведеться з часом долати ці перепони. На жаль, з завтрашнього дня знову запрягаюся у правозахисну діяльність з судами-пересудами. Часу на боротьбу з програмним забезпеченням залишається обмаль.