'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, добрый день.  (Прочитано 2281 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Михаил

• Гість
Виктор Иванович, добрый день.
« : 14 Січня 2010, 10:27:38 »

Виктор Иванович, добрый день.

В процессе ознакомления с делом я обнаружил, что листы дела не пронумерованы, а перечня имеющихся документов в деле нет. Таким образом, копирование дела для доказательств факта отсутствия в нем доверенности истца - бессмысленно.
Я попробовал было нумеровать страницы дела сам, но секретарь сказала, что я ничего писать в деле не могу.

Что можете посоветовать в такой ситуации? Что можно сделать, чтобы все же доказать факт отсутствия документа в деле на конкретный момент времени?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Спочатку напишіть заяву про надання матеріалів справи для ознайомлення та копіювання. Заяву зареєструйте в канцелярії. Скопіюйте матеріали справи, які Вам нададуть. Пронумеруйте аркуші копії і складіть опис. Після цього напишіть заперечення проти дій головуючого у порядку ст. 160 ЦПК (якщо це справа цивільна). Долучіть опис. Водночас напишіть заяву до голови суду про відсутність довіреності позивача у справі та про порушення процесуального закону суддею з вимогою провести службове розслідувати та направити подання до ради суддів. Коли будете повертати справу секретарю, то в усній формі зверніть увагу на відсутність довіреності, опису, нумерації аркушів, діалог запишіть на диктофон, копії звукозапису долучіть до обох звернень. Крім того, замість диктофону можна використати мобільний телефон з функціями звуко- та відеозапису. Усі операції бажано виконати у присутності свідків (мінімум - двох), отримати від них письмові пояснення з підтвердженням обставин. От Вам і докази!
З вовками жити - по-вовчі вити ...
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email