'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, підкажіть будь-ласка, яким чином по  (Прочитано 3574 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

aliv

• Гість

Вікторе Івановичу, підкажіть будь-ласка, яким чином повинна бути оформлена довіренність від моєї дружини мені по справі. Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Можна з місця роботи, можна нотаріально. Але я Вам радив би взагалі її не залучати. Ні на що це не вплине, бо Ви є власником квартири і учасником тих договірних відносин, які вже худо-бідно оформлені.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Зразки довірtностей можете пошукати в розділах Фото цього сайту та іншого, також мого, viki1234.io.ua
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Или у нотариуса(текст у них есть), или возмите "зразок" в интернете, и заверьте его на работе у супруги http://www.minjust.gov.ua/0/1190
Записаний

aliv

• Гість

Якшо дружина оформлена, як ФОП (підприємець) - чи може вона самостійно написати та завірити своєю печаткою? Зараз ніде не працює.
Я просто не знаю що відповідати на можливе питання судді чому не з\\\'явилась дружина.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Якщо не працює, то не може сама собі оформити довіреність. А відповідати на таке питання Ви не зобов\\\'язані, слід культурно ухилитися. Наприклад, не змогла, підхопила нежить, ще що-небудь. Це все не має абсолютно ніякого значення. Має право не з\\\'являтися. Судочинству це не стане перешкодою.
Записаний

aliv

• Гість

О! Чи можна використати форму "Довіренності на ведення справ в суді та в інших організаціях і установах" що міститься в Додатку 11 до наказу Міністерства юстиції України від 31 жовтня 2006 р. N 83/5 на який ВАВАНчик надав лінку? Тобто його підпише дружина і поставить свою печатку.
Записаний

aliv

• Гість
Зрозуміло!
« Reply #7 : 15 Січня 2010, 22:25:02 »

Зрозуміло!
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Ой, да может сделать доверенность.... Думаю проблем не будет ;) (можете проверить)
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Але я все-таки рекомендую дружину не залучати. Потім будете мати поле для маневру, якщо рішення суду Вас не задовольнить.
Записаний

aliv

• Гість

У мене в сім\\\'ї в якості танку - я :) Але дружина буде хвилювались, якщо просто так не приходитиме на судові засідання. Отже треба гарну аргументацію для неї :) Ну і я повинен бути впевнений, що усе гаразд і ніяких додаткових негараздів дружина, а очок Новобудова не отримають.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відповідь тут: aliv - Київ - Україна 2010-01-15 22:43:19
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email